Lakásfelújítás

3 könnyű módja, hogy feldobd otthonod

Te is unod már a régit? Otthonunk felújítása nem kis lépés és valljuk be, anyagilag is igen megterhelő. Nem kell viszont mindig nagyban gondolkozni, néhány apró változtatás rendkívül feldobhatja otthonunknak. Hoztunk 3 olyan megoldást, amelyre talán még nem gondoltál, mégis szuper újítás lehet.

A lakásunk berendezése mindig egy nehéz folyamat. Rengeteg különböző bútor és kiegészítő közül választhatunk és mire befejezzük a berendezkedést, kezdünk is elégedettlenek lenni a régebbi bútorainkkal.

Na de ez nem olyan olcsó mulatság, hogy állandóan új bútorok vásárlásába kezdjünk, de szerencsére nem is kell. Vannak ennél egyszerűbb praktikák is, amikkel tartós eredményeket érhetünk el. Na persze, ha teljeskörű lakásfelújításra vágyunk az már más tészta!

#1: Betonfestés

Gondoltad volna, hogy a betonfestés mennyire feltudja dobni otthonod? Például a kertben lefektetett beton színének változtatása rendkívül látványos és gyönyörű. A beton nagyon praktikus, de valljuk be, a színe nem túl elegáns. A betonfestésnek köszönhetően megváltoztathatod a teljes kert hangulatát. Betonfestéshez érdemes szakembert hívni, mert a precíz kivitelezés kiemelten fontos ennél a műveletnél.

#2: Fóliázás

Régi szekrények új megjelenéssel? Naná! Nem kell más hozzá, mint minőségi fólia és teljesen megújíthatod a kinézetüket. Figyeljünk, hogy ekkor a legfontosabb a kivitelezés: a rosszul felrakott fólia nagy csalódást okozhat és azt kívánjuk majd el se kezdtük volna. Azonban ez egy remek DIY feladat lehet és jó közös időtöltés párunkkal.

#3: Kiegészítők rettegjetek

A kiegészítőkre nem kell állandó darabként gondolnunk. Merjünk új és érdekes darabokat beszerezni. Ezek az apróságok bár igen drágák tudnak lenni, de itt most nem a nulláról való beszerzésre gondolunk, hanem egy-egy kiegészítőnek a cseréjéről.

Rendkívül jól feldobhatja otthonunkat egy új virág, világítás vagy kép. Merjünk körbe nézni online vagy az üzletekben és vigyünk egy kis színt az otthonunkba.

Te is kedves kaptál a felújításhoz? Őszintén mi igen, megyünk is nézni valami gyönyörű kiegészítőt a polcra!

Kép forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Lakásfelújítás

Comments are closed.