Élet-Stílus

3+1 modern esküvői szolgáltatás, amivel a násznép kedvében járhatsz

A nagy nap forgatókönyve ma már minden esetben személyes és egyedi: az összes egyedülálló igény helyet kaphat az esküvői programban. Különleges élmény, amikor nem csak a házasodni készülő pár vágyaiból áll össze a lagzi menete, hanem a násznép számára is exkluzív lehetőségeket kínál.

Hogyan lehetséges ez? Extra törődéssel és olyan modern esküvői szolgáltatásokkal, amik még felhőtlenebbé teszik az örömteli perceket. Máris mutatjuk, hogy mire gondoltunk!

A figyelmesség a tökéletes köszönőajándék

Egy esküvőnek akkor igazán magával ragadó a hangulata, hogyha minden elemében visszatükrözi a leendő házaspár stílusát és személyiségét. Azonban ezt az élményt még tovább lehet fokozni az olyan exkluzív szolgáltatásokkal, amik a násznépet egyszerre szórakoztatják és segítik hozzá a zavartalan bulizáshoz.

Fogalmazhatnánk úgy is, hogy a figyelmesség a tökéletes köszönőajándék, amit a következő ötletek megvalósításával tudsz “átnyújtani” vendégeidnek.

Alakíts ki egy barátságos “szigetet” a kisgyermekesek számára!

Egy esküvő lebonyolítása a szervezőknek és a kisgyermekes családoknak jelenti a legnagyobb kihívást. Az ingergazdag események kavalkádjában a legkisebbeket lekötni embert próbáló feladat tud lenni, ezért ha már extra figyelmességről beszélünk, a szülők biztos, hogy kiemelkedő figyelmet érdemelnek.

bestbar

Kép forrása: Freepik.com

Nagyon kedves gesztus, ha a gyerkőcök figyelmének lekötése érdekében kialakítasz egy barátságos kis szigetet vagy játszósarkot, ahol kedvükre kreatívkodhatnak. Például színezhetnek, rajzolhatnak, kézműveskedhetnek vagy kooperatívan, egymással is játszhatnak. Egy ilyen gesztusért biztos, hogy a násznép összes apukája és anyukája odáig lesz.

Gondolj a gazdikra és kiskedvenceikre!

Egy esküvőn való részvétel a gazdik számára is nagy fejtörést tud okozni. Akinek volt már kutyusa – ráadásul lakásban -, pontosan jól tudja, hogy mennyi logisztikát igényel, ha egy teljes napra be kell zárni a szeretett négylábút. Akkor pedig pláne nehéz a helyzet, hogyha az ország másik végéről vagy külföldről kell eljutni a nagy nap helyszínére, és ezért esélytelen a 24 órán belül történő hazajutás.

Bár az esküvői kutyaszitter mint hivatás itthon még nem kifejezetten elterjedt szakma, de ennek ellenére már most is találni olyan lelkes kutyatrénereket, akik a szolgáltatásaik között ilyen típusú feladatvégzést is vállalnak. Valljuk be, szőrös, imádnivaló négylábúkkal együtt bulizni felejthetetlen élmény, és hát végtére is, ők is családtagok, velük is osztozni kell a boldog perceken!

bestbar

Kép forrása: Freepik.com

Figyelj oda az esküvői menü tudatos és változatos összeállítására!

A gasztronómiai élmény átélése egy esküvő során is nagyon fontos szerepet tölt be. Mindenki szeret finomakat enni és inni, de vannak, akiknek egy nagyobb eseményen még ez is kihívást jelent. A vegánok és vegetáriánusok elvi megfontolásból nem fogyaszthatnak akármit, míg az ételintoleranciával és -allergiával küszködőknek az egészségük érdekében kell számos összetevőt mellőzniük az étrendjükből.

Épp ezért hatalmas figyelmesség, hogyha az esküvőszervezéskor már előre felméred a meghívottak étkezési szokásait és igényeit, majd azok alapján állítod össze az esküvői menüt. Válassz például mindenmentes sütiket és ételeket, rendelj növényi tejet a kávéhoz, és figyelj arra, hogy az alkoholkínálatban gluténmentes italok is legyenek!

+1 Így szerezhetsz örömet egy prémium kávé- és koktélbárral!

A legnagyobb rendezvényeken két dolog kapható mindig: “jobb, mint a semmi a kávé” és kommersz, olcsó ital. A legszomorúbb, hogy ezeknél a lehetőségeknél általában be is zárul a kör és nincs további alternatíva.

Ezt a tényt akkor különösen nehéz elfogadni, hogyha már a szürke hétköznapokon, napról napra is a minőséget választjuk a költséghatékonysággal szemben. Ismerős érzés? Mi lenne, hogyha az esküvőd ilyen szempontból is exkluzív lenne, és egy profi, specialty kávésarokkal és prémium koktélbárral is megörvendeztetnéd a násznépet?

bestbar

Kép forrása: Freepik.com

Igen, ma már erre is van lehetőség: a BestBarnál mindkettő szolgáltatás személyre szabottan elérhető! Ami biztos, hogy a csapat mindkét esetben szakképzett baristát és mixert állít a pult mögé, szükség esetén pedig a kávé- és koktélcsodák elkészítéséhez nélkülözhetetlen prémium felszerelést és alapanyagot is biztosítja.

Itt az idő az újító esküvői ötletek megvalósításának – legyél te is az elsők között, akiknek a nagy napján flat white-ot iszik és margaritát szürcsöl a násznép!

Képek forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Élet-Stílus

Comments are closed.