Támogatott tartalom

A borítékológép töredékére csökkenti a borítékolás idő- és költségigényét

A borítékolás egy kifejezetten fárasztó és időigényes, emellett pedig nagyon monoton tevékenységet jelent minden olyan vállalkozás mindennapjaiban, ahol nagy mennyiségben kell számlákat vagy egyéb leveleket postára adni.

Egy borítékológép azonban átveheti mindezt a terhet és elláthatja a borítékolás menetének valamennyi részfolyamatát is. Ezzel pedig végeredményben az sem elképzelhetetlen, hogy a vállalkozás akár egy teljes munkakört váltson ki ennek köszönhetően.

Egy profi gép a borítékolás teljes menetét elláthatja

Egyes vállalkozások esetén a borítékolás olyan komoly munkamennyiséget jelent, hogy nem is kell sokat kutatni az interneten ahhoz, hogy akár mellékállásként, otthonról végezhető munkaként ellátható állásajánlatokat találjuk a borítékolással kapcsolatban.

Ez nemcsak monoton és fárasztó munkafolyamat, hanem komoly precizitást és odafigyelést igényel, hogy a levél akár minden szükséges melléklettel együtt a megfelelően megcímzett borítékokba kerüljön.

A gépi borítékolás során szinte nincs is másra szükség, mint az elején pontosan elvégezni a szükséges beállításokat, megadni a kívánt a paramétereket és a gép minden munkafolyamatot elvégez. Arra is van lehetőség, hogy egy borítékba ne csak egy levél kerüljön. A gép képes mellékleteket is társítani, az sem jelent gondot, ha egy CD lemezt kell a levélhez csatolni.

A borítékológép akkor is megoldást kínál, amikor a vállalkozás nagy számú ügyfélkörét kívánja értesíteni valamiről. A készülék különböző szoftverekkel és nyomtatókkal kiegészítve képes elvégezni a teljes megszemélyesítési folyamatot, a dokumentumok kinyomtatását, borítékolását és akár még postázását is. Ennek köszönhetően az időigény a töredékére csökken, akár egy ember is átveheti egy egész csapat korábbi munkáját.

A borítékológép egyszeri beruházást jelent, utána viszont rengeteg költséget és időt lehet megtakarítani a segítségével. Nagy ügyfélkörrel rendelkező cégeknek ugyanúgy megoldást jelenhet a borítékolás egyszerűsítésére, mint állami hivataloknak, önkormányzatoknak, adóigazgatási irodáknak vagy hivataloknak.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.