Lakberendezés

A függöny rögzítése igazi művészet

Az enteriőr egyik legfontosabb része, részlete a textilek összhangja. A lakásban uralkodó textíliák királynője pedig vitathatatlanul a függöny. A drapéria rögzítésének mikéntje nemcsak praktikusság szempontjából lényeges, hanem az összkép milyenségét is nagyban befolyásolja. Ezért nem mellékes sem a „mivel”, sem a „hogyan”.

A beszerzés megfizethető feltételekkel is tető alá hozható?

Igen! A karnis megvásárlása egyáltalán nem szükségszerű, hogy jelentős anyagi áldozatot hozzon magával. Pénztárcabarát áron is megrendelhető az a variáns, ami minden paraméterével igazodik a személyesen megszabott kritériumokhoz.

Melyek a legkedveltebb modellek?

A választék széles spektrumot jár be, ennek megfelelően bőven akadnak szemre, vagy mondjuk mennyezetre való lehetőségek. A fém variánsok többnyire a legkedveltebbek, hiszen alapanyaguk ellenállóságot, strammságot és masszívságot garantál, ami egyúttal a hosszú élettartam záloga.

Evidens, hogy a beruházás akkor tekinthető sikeresnek, ha nemcsak fél évre szól, hanem amíg csak szükséges. Az egy-, valamint a kétsoros verziók egyformán keresettek, az tulajdonképpen helyzet és egyéni igény függvénye, hogy melyik a befutó.

Mindig, minden szituációban az egyedi paraméterek és adottságok azok, amik mérvadóak, útmutatóak, azaz ezekre érdemes hagyatkozni kompromisszumoktól mentesen, így az elégedettség is garantálható. A galvanizált típusok is kedveltek, amit többet között elegáns, stílusos megjelenésüknek is köszönhető.

Ami a színeket illeti, a sokszínűség a legjellemzőbb jelző, ami passzol a kínálat tagjaira. Fekete, ezüst, antik arany, hogy csak a top hármast említsük, de ez valóban csupán a jéghegy csúcsa.

Vagyis nem túlzás azt állítani, hogy a függöny karnis minden egyes tulajdonsága hozzáigazítható az adott helyiségben uralkodó körülményekhez. Ezáltal olyan pazar harmonikus atmoszféra hozható létre, ami vonzza az elismerő tekinteteket.

Mindennek tetejében ezek az alternatívák nem kizárólag szépségükkel emelkednek ki a sorból, bár mi most elsősorban ezt a területet vettük górcső alá. Természetesen funkcionalitás tekintetében sincsen szégyenkezni valójuk.

Kép forrása: Adobe Stock / Szerző: Auremar

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Lakberendezés

Comments are closed.