Élet-Stílus

A Guess napszemüveg: Stílusos kiegészítő az idei nyárra

Az idei nyáron a divat a Guess napszemüvegek körül forog. Ezek a stílusos és divatos kiegészítők nemcsak védelmet nyújtanak a szemeknek a napfénytől, hanem az öltözködési stílus kiegészítéseként is tökéletesen működnek. Ha szeretne stílusosan kinézni és megvédeni a szemét a káros sugaraktól, akkor az idei nyáron a Guess napszemüveg a tökéletes választás.

Ha gondolkozol azon, hogy érdemes-e letennie a voksodat egy Guess napszemüveg mellett, hogy az idei nyaradat feldobd ezzel a kiegészítővel akkor hadd legyünk segítségére néhány ponttal ami kiemeli, miért jó választás egy Guess női napszemüveg.

A Guess napszemüveg stílusa

A Guess márka mindig is a divat élvonalában járt, és ezt bizonyítja az idei napszemüveg kollekció is. A Guess napszemüvegek az éles, modern vonalak, a merész színek és a csillogó részletek ötvözésével készülnek. Az új kollekcióban számos stílus közül lehet választani, beleértve a szögletes, a kerek és a pilot stílusokat.

Az anyag és a minőség

A Guess napszemüvegek anyaga magas minőségű műanyag és fém kombinációja, kiváló minőségű polikarbonátból készülnek, amelynek köszönhetően könnyűek és tartósak. A napszemüveg lencséje a legújabb technológiával készült, ami lehetővé teszi, hogy tökéletes védelmet nyújtson a nap káros sugarai ellen. Minden Guess modell UV400-as védelemmel van ellátva.

A kényelem

napszemüveg

A Guess napszemüveg kényelmesen illeszkedik az arcra, és nem okoz feszültséget vagy nyomást. Az orrpárnák puha anyagból készülnek, ami lehetővé teszi a szemüveg hosszabb ideig történő viselését anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna. A napszemüveg keretei könnyűek és tartósak, így a viselésük egész nap kényelmes.

Az ár

A Guess napszemüvegek magas minőségük ellenére is elérhető áron kaphatóak. Az eOptika.hu oldalon 13-25,000 forint között több, mint 100 féle modellből válogathatsz már.

A környezettudatosság

A Guess márka fontosnak tartja a környezetvédelmet, ezért a napszemüvegek anyagválasztása is ezt tükrözi. A műanyag és fém alkatrészek újrahasznosítható anyagokból készülnek, ezáltal csökkentve a környezeti terhelést.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Élet-Stílus

Comments are closed.