Támogatott tartalom

A hajhullás nemcsak hogy megállítható, hanem a hajnövekedés motiválható!

Sokan úgy gondolják, hogy a hajhullás egy végzetes pont, ahonnan nincs visszaút, és amibe bele kell törődni. Ám ez nem egyenlő a valósággal. Megoldás létezik a problémára, mégpedig közvetlen formában. Igaz lényeges a mögöttes okokat is felderíteni, ezzel még hatékonyabbá téve a kezelést.

A DHT “érem” két oldala!

A sokat kutatott és vizsgált DHT hormone a tesztoszteronból képződik. Pozitív hatásai között szerepel, hogy segíti fenntartani a test izomstruktúráját, valamint serkenti a testszőrzet növekedését. Igen ám, de a hajnövekedés előmozdítása nem, hogy nem sorolható az előnyös jellemvonásai közé, hanem éppen ellenkezőleg.

A DHT a hajtüszőkhöz érkezve azt az üzenetet közvetíti, hogy a hajnövekedés véget ért, úgyhogy következhet a stagnáló fázis. Aminek a vége a hajszálak kihullásához vezethet.

Úgyhogy az emelkedett DHT szint egyáltalán nem kívánatos, főleg hogy a hormon túltermelődése megannyi egyéb, egészségügyileg negatív következménnyel is járhat például prosztata problémák, lassuló sebgyógyulás.

Létezik közvetlen segítség?

Igen. A megbízható minoxidil nem kínál zsákba macskát, s pláne nem ígér olyat, ami teljesíthetetlen. Kutatások bizonyítják, hogy a hajhullás ellen olyan alternatívaként szolgál, ami egyrészt biztonságosan alkalmazható, másrészt nem akármilyen eredményességgel.

Ez, az első hallásra furcsa nevű molekula az erek tágításában játszik főszerepet, ezáltal serkentve a véráramlást és támogatva a hasznosuló anyagok felszívódását. Mivel a használat helyén, azaz a fejbőrön kerül a szervezetbe, így azonnal kifejtheti jótékony hatását.

Ellentétben azokkal a készítményekkel, melyek nem lokálisan alkalmazhatóak, tehát a hatóanyagok jó darabig keringhetnek a vérben, amire remélhetőleg eljutnak a célpontig.

Az oldat előnye, hogy egyszerűen és könnyen felvihető, a beszívódása pedig gyors. Nők és férfiak egyaránt bizalommal fordulhatnak hozzá. Milyen érdekes, hogy a felfedezése egy véletlennek köszönhető, már ha léteznek egyáltalán véletlenek.

Magas vérnyomás elleni gyógyszer vizsgálata közben bukkantak rá az orvosok, s “mellékhatásként” megállapították, hogy a molekula roppantul hatékony a hajhullás megállításában és megszüntetésében. Ráadásul a termék a hajnövekedést is támogatja, azaz nemcsak egyfajta stagnálást eredményez az alkalmazása, hanem ennél jóval többre képes.

Kép forrása: Shutterstock.com / Szerző: engagestock

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.