Támogatott tartalom

A konténer bérlés

A konténer rendelés magánszemélyek és cégek számára is bármikor szükséges lehet. A projekt előtt viszont mindenképpen érdemes átgondolni, hogy milyen típusú és milyen méretű tároló lesz szükséges a munka során. Bejegyzésünkkel ebben szeretnénk segíteni.

Mikor lehet szükséges a konténer rendelés magánszemélyként?

  • nagytakarítás, lomtalanítás
  • felújítás, bontás, bővítési munkák
  • beázás során tönkrement bútorok, tárgyak elszállítása
  • költözés előtti szelektálás során keletkezett nagy mennyiségű lomhulladék
  • kertépítés, kertrendezés, tereprendezés
  • hagyaték elszállítása

Mikor lehet szükség a konténer rendelésre ipari területen?

  • építési törmelék szállítása – építkezés, felújítás, bontás, bővítés
  • nagy mennyiségű hulladék szállítás, például céges szelektálás, nagytakarítás után
  • ömlesztett anyagok szállítása

A területfoglalási engedély

Amennyiben a saját magánterületünkön szeretnénk elhelyezni a megrendelt konténert, semmi egyéb dolgunk nincs, csak felhívni a kiválasztott szolgáltatót. Amennyiben viszont közterületen kívánjuk elhelyezni, akkor mindenképpen szükséges lesz a területfoglalási engedély beszerzése.

Még a rendelés előtt javasolt a helyi önkormányzattal egyeztetni a témában, hogy mennyi időt fog igénybe venni az engedély beszerzése, milyen dokumentumokat kell beadni, illetve milyen költséggel kell számolnunk.

Amit garantáltan meg kell jelölnünk a nyomtatványon: a kihelyezés pontos helyét (konkrét házszámot!), a foglalt terület nagyságát, illetve a foglalás időtartamát. Nagyon fontos a dokumentumok pontos kitöltése, mivel a közterület felügyelet szigorúan ellenőrzi a konténer lehelyezéssel kapcsolatos ügyeket.

Konténer méretek és típusok

konténer szállítás esetén lehetőségünk van a hagyományos és a lenyitható oldalfalú konténerek bérlésére. A második típus rendkívül megkönnyítheti a munkát sittszállítás esetén, hiszen gyakorlatilag csak betalicskázzuk a hulladékot.

A méretek tekintetében lehetőség van 4-8m3 konténerek rendelésére, értelemszerűen a 4 m3 csak a kisebb munkák esetén megfelelő, ha pedig nagyobb projektről van szó, akkor válasszuk a 8m3-es verziót.

Tapasztalatunk szerint első nekifutásra sokan alábecsülik a hulladék mennyiségét, így menet közben derül ki, hogy egy újabb konténert is meg kell rendelni, mely így pluszköltséget jelent.

Mindig azt szoktuk tanácsolni ügyfeleinknek, hogy inkább egy mérettel nagyobbat rendeljenek, így biztosan el fog férni az összes hulladék a tárolóban.

Cégünkről

Cégünk, az Interbridge-Trade Kft. több, mint húsz éve foglalkozik vegyes hulladék szállítással, illetve konténeres sittszállítással. Kínálatunkban megtalálhatják a hagyományos és a lenyitható oldalfalú konténereket is, 4-8m3-es méretben. Keressen minket elérhetőségeink egyikén:

Web: https://sittkontener.hu/

Telefon: +36/70-368-58-24

Kép forrása: Envato Elements

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.