Élet-Stílus

A piros ruha nem egyenlő a nehéz cipőválasztással

Sok hölgy áll kétségbeesetten a tükör előtt, amikor felveszi kedvenc piros ruháját, de egyszerűen nem talál hozzá megfelelő lábbelit. A piros a nőiesség, az érzéki elegancia, valamint a szenvedély színe, így sokan szívesen viselik ezt az árnyalatot különleges alkalmakra, de akár a hétköznapokon is.

Aki tehát piros ruhát visel, azonnal a figyelem középpontjába kerül, már csak az a kérdés, hogy ehhez milyen lábbelit érdemes felvenni. Ebben a cikkben ehhez nyújtunk segítséget.

Cipőválasztási kisokos piros ruhához

Ha piros ruhára esett a választásunk, akkor nem mindegy, hogy milyen lépőt veszünk fel hozzá. Fontos szempont például, hogy milyen alkalomról, eseményről van szó, hiszen a piros már önmagában egy nagyon erős szín, így további plusz árnyalatokkal nem érdemes próbálkozni.

A Borgo.hu női magassarkú csodái között azonban garantáltan találni olyan típust, amit akár még egy hétköznapra is felvehetünk. Amennyiben ehhez a ruhadarabhoz keresünk kényelmes és mutatós lábbelit, akkor érdemes szem előtt tartani a kevesebb néha több alapelvet.

Magas sarkú esetén érdemes fehér vagy fekete, esetleg valamilyen nude árnyalatot választani, ezzel nem lőhetünk mellé.

Csajos hétköznapokon vennénk fel piros ruhát? Akkor felejtsük el a magassarkúkat, hiszen egy fehér sneaker ugyanúgy jól mutat mellette, csak sokkal komfortosabban érezzük majd magunkat. A tavaszi-nyári szezonban előtérbe kerülnek a lenge és színes ruhák, így egy fehér sneaker nem csak piros változat esetén jöhet jól.

Ha azonban piros nyári ruhában jelennénk meg egy csajos eseményen, akkor vászoncipővel bátran kombinálhatjuk azt, a végeredmény trendi és fiatalos lesz.

Fényes csillogás

Amennyiben elegáns eseményre vagyunk hivatalosak, akkor nyugodtan előkerülhet a piros ruha, amit egy fényes magas sarkúval érdemes kiegészíteni. Egy ezüst vagy arany kiegészítő, magas sarkú remekül feldobja a szettet. Arra azonban mindenképpen ügyeljünk, hogy semmiképpen se essünk túlzásba, hiszen egy ezüst cipő esetén fontos, hogy a táska és az ékszerek is harmonizáljanak.

Másik szempont, hogy ha a ruha fényes vagy csillogó piros, akkor a fémes cipőket érdemes más alkalomra hagyni. Matt anyaghoz azonban kiváló választás lehet egy ezüst színű tűsarkú szandál, főleg, ha sikerül hozzá egy tökéletes ezüst kistáskát is találni. Ha viszont fontos a nőies megjelenés, akkor nyugodtan viseljünk egy lapos talpú pántos szandit, ami szintén remek megoldás egy testhezálló piros ruha mellé.

Kifinomult és nőies megjelenés

Vörös ruha mellé ugyanúgy passzol egy visszafogott nude lábbeli, hiszen egy platformos szandál nemcsak nőies, de még csinos megjelenést is kölcsönöz a viselője számára. Praktikus, hiszen nyújtja a lábat, emellett kényelmes, így még egy egész napos járkálás esetén is megállja a helyét.

Az éktalpú Tamaris szandál például tökéletes választás a nyári időszakra. Farmer és top szettel is jól mutat, de szuperül illik ahhoz a bizonyos dögös piros ruhához is. Hordhatjuk hétköznapokon és különleges alkalmakon egyaránt.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Élet-Stílus

Comments are closed.