Támogatott tartalom

A prémes megjelenés a téli divat sztárja!

Az ősz beköszöntével egyre zordabbá válnak a reggelek, s mind fázósabban húzzák össze magukat a leveleiktől megfosztott fák, bokrok. A tél lábujjhegyen közelít, s ennek megfelelően az öltözködés is átalakul. A gardrób szekrény mélyéről előtűnnek a tavasszal elásott vastag pulcsik, kabátok, és további kincsek. Ami ebben a legszebb, hogy könnyedén bővítheted nem mindennapi kelléktáradat.

Díszítő elem vagy annál is több?

műszőrme méltán kedvelt alapanyag, viszont nem feltétlenül ismert a sokoldalúsága. Valahol ez érthető, hiszen a legtöbben csuklyák díszítőelemeként látják viszont és ennyivel be is zárult a kör. Pedig simán továbbgondolható a felhasználása, nem is akármilyen kreatív irányban.

Kétféle típusa elérhető a rövidebb és a hosszabb szálú. Az, hogy neked melyik a szimpatikusabb elsősorban ízlés kérdése. Ugyanakkor az sem mindegy, hogy miként tervezed a további lépéseket.

Na, de nézzük a konkrétumokat. Mi az, amire még felhasználhatod a kelme adottságait?

Bármilyen meglepő, de mellényeket, sőt pulóvereket is készíthetsz a segítségével. Mivel pihe-puha érzetet keltő anyagról van szó, így a nem mindennapi élmény, hordás közben, garantálható. Ráadásul látványnak sem utolsó egy, szőrméből remekelt ruhadarab. Ugyan divatos, de egyáltalán nem nevezhető tömegcikknek, úgyhogy így pillanatok alatt felhívhatod magadra és alkotásodra a figyelmet.

Az anyag melegséget adó jellemvonását kihasználva plédeket, sőt akár kutyus fekhelyeket is remekelhetsz a közbenjárásával. Utóbbinál mondjuk érdemes végigzongorázni, hogy a kis kedvencek szeretik-e megrágni a pihenőhelyüket, mert ha igen, akkor mégsem ez az a textília, ami a leginkább megfelelő.

Hol szerezheted be?

Ha kedvet kaptál művészi hajlamaid és kreativitásod kiélésére, akkor a Bubulakovo kínálatában könnyedén rátalálhatsz minden szükséges kelmére, kellékre. A pénztárcabarát áraknak hála komoly anyagi beruházással nem kell számolnod, ellenben a megtérülést nyugodtan, előre is borítékolhatod. Mert hogy ténykedésedet száz százalék, hogy siker koronázza.

Végül még egy tipp: ha maradnál a kaptafánál, pontosabban a dekorálásnál, akkor például téli táskáidat is pikkpakk átszabhatod, feldíszítheted. Így az egyediséget a kiegészítőiden keresztül is megélheted, hála lelkes hozzáállásodnak és persze a szövet pozitív jellemvonásainak!

Kép forrása: Bubulakovo.hu

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.