Lakberendezés

A régi kanapé új élete

Mindenkinek van egy kedvenc kanapéja, széke vagy éppen sámlija, amihez kedves emlékek fűződnek vagy a stílusa miatt a szívünkbe lopta magát.

Manapság rengeteg új bútor közül lehet választani a lakberendezési áruházakban, tömkelegével jönnek velünk szembe a hirdetések, ha bútorcserére adnánk a fejünket.

Azonban vannak olyan bútorok, amelyektől nehéz megválnunk és ha alaposan végiggondoljuk, elképzelhető, hogy nem is kell elengednünk. Képzeld el a kedvenc kanapédat vagy a szófádat új köntösben! Miért ne lehetne?

Igen sok helyen foglalkoznak a régi bútorok újrakárpitozásával, de akár Te magad is nekiállhatsz felújítani kedvenc bútorod egy általad választott, tetszetős mintájú bútorszövettel!

Milyen a jó bútorszövet?

A bútorszövet választás a bútor felújításának első lépése és az egyik sarkalatos pontja, hiszen a jól megválasztott bútorszövet nemcsak új külsőt ad a bútornak, de jelentősen meg is növeli annak élettartamát.

Alapvetően nem csak esztétikai szempontból érdemes szemügyre venni a boltok választékát, hanem a választott szövetet a bútor funkcionalitásához is kell igazítani.

Például egy napi használatban lévő kanapéra nem feltétlenül érdemes műbőr szövetet választanod abban az esetben, ha kifejezetten viszolyogsz attól, hogy a nyári melegben egy délutáni teázás során a ruhád és Te magad is a bútorhoz tapadsz.

Ilyen esetekben érdemesebb strapabíró, ámde tapadásmentes erős szövetet választani, ami a napi használatot jól tolerálja hosszú éveken keresztül is. A használat mellett ügyelj arra is, hogy az adott bútort milyen közegben szeretnéd elhelyezni, a helyiségnek milyen a lakberendezési stílusa, milyen tárgyakat szeretnél a későbbiekben abba a helyiségbe pakolni.

Fontos, hogy egy bútort – optimális esetben – nem fél évre vagy pár hónapra tervezünk meg, célszerű végiggondolni, hogy milyen színeket kedvelsz és hosszú távon, hogy szeretnéd majd változtatni a lakás stílusát és az új bútorszövetet ennek megfelelően válaszd ki.

kanapé

Megbízható minőség vagy megfizethető ár?

Bútorszövetek igen széles választéka áll ma rendelkezésre a piacon, az ember alig győz válogatni és csak kapkodja a fejét a színes – mintás szövetek között. Sajnos gyakran azt tapasztaljuk, hogy a valóban jó minőségű bútorszövetek egy kisebb vagyonba kerülnek, a könnyen megfizethető szövetek pedig rövidebb élettartamúak, mint magasabb árkategóriájú társaik.

Szerencsére vannak olyan üzletek, ahol még szem előtt tartják a minőséget és igyekeznek a vásárlók kedvében járni az árak megszabásakor is. Ilyen üzletként bátran ajánljuk Neked a Rug & Roll magyar kisvállalkozást, amely webshoppal és egy budapesti bemutatóteremmel is rendelkezik.

A Rug & Roll bútorszövetei nemcsak jó minőségű és könnyen tisztántartható bútorszövetek, hanem több olyan tulajdonsággal is rendelkeznek, amelyek a lakberendezési áruházak polcain található bútorszövetektől nagyban megkülönböztetik.

Ilyen tulajdonságuk például a magas színtartósság, amely garantálja, hogy évek múlva is ugyanolyan színben fog tündökölni a kedvenc bútorod, mint a felújítás napján.

Rendkívül könnyen tisztán tarthatóak az Easy Clean technológiának köszönhetően, mely egy speciális védőréteget alkot a bútorszövet felületén, így nem engedi a szennyeződéseket a szövet mélyebb rétegeibe jutni. Bútorszöveteik döntő többsége rendelkezik ezzel a speciális felületkezeléssel, ezáltal a bútor tisztítását rendkívül egyszerűvé és könnyűvé teszi.

A Rug & Roll webshop bútorszövet választéka között találhatunk beltéri és kifejezetten kültéri bútorszöveteket is, utóbbi igen magas kopásállúsággal bír, ráadásul UV állóak is, így egész nyáron kint lehetnek a szabadban anélkül, hogy nyár végére kifakulna vagy megkopna a színük.

Ennek köszönhetően akár a kültéri bútorodat is könnyedén felújíthatod vagy a kedvenc napozószékedbe strapabíró és valóban színtartós párnákat készíthetsz.

kanapé

A webshopban található bútorszövetek nemcsak rendkívül jó kopásállóságúak, de nem is nyúlnak meg, nem mennek össze, igen jól tartják méretüket és formájukat, így bátran használhatod kisebb-nagyobb bútorok szövetrészeinek felújításához is.

Ráadásként a Rug & Roll webshopjában 1 méter felett már 10 centiméterenként is kérheted a szöveteket, így pontosan annyit vásárolhatsz, amennyire szükséged van és nem kell felesleges mennyiséget rendelned.

Ha elakadnál a rendelésben, ügyfélszolgálatuk gyorsan és készséggel áll rendelkezésedre, de megtalálhatod bemutatótermüket is, ahol minden kérdésedre szívesen válaszolnak és segítenek a számodra legmegfelelőbb szövet kiválasztásában.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Lakberendezés

Comments are closed.