Támogatott tartalom

Airbnb lakás takarítás Budapesten: Mennyi az annyi?

Egy 40 nm-es Airbnb lakás takarítás árak átlagosan 14.000 Ft körül mozognak, emellett pedig egy fertőtlenítő takarítás sem haladja meg a 3.000 – 3.500 Ft-os óradíjat!

Mennyibe kerül egy Airbnb lakás takarítás?

Annak érdekében, hogy tiszta és gondozott lakásban tudjuk fogadni a nálunk megszálló vendégeket, fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a tisztaságra! Egy 40 nm-es Airbnb lakás takarítás árak átlagosan 14.000 Ft körül mozognak, emellett pedig egy fertőtlenítő takarítás sem haladja meg a 3.000 – 3.500 Ft-os óradíjat!

Az alap óradíj egy Budapesten lévő Airbnb lakás kitakarítására 2.500 – 3.000 Ft/óra/fő. Ebben az árban már szerepel az alap-, és a nagytakarítás is. Ha nagyobb koszt kell eltávolítani, esetleg mélyebb tisztításra van szükség, akkor a fertőtlenítő takarítás 3.500 Ft/óra/fő ártól már elérhető a szakembereknél.

Abban az esetben, ha padlószőnyeggel rendelkezik az ingatlanunk, a szennyezettség mértékétől függően 1.300 – 1.700 Ft-al számolhatunk a szőnyeg tisztításáért négyzetméterenként.

Óradíj helyett van lehetőségünk terület alapú árajánlatot kérni is, ebben az esetben az átlagos díjszabás 400 – 450 Ft/nm, így például egy 40 nm-es Airbnb lakás esetén 16.000 – 18.000 Ft-ot kell fizetnünk.

Amennyiben rendszeresen igényeljük a takarítást, úgy akár már 6.000 – 8.000 Ft-ot is spórolhatunk takarításonként, köszönhetően az alacsonyabb díjszabásnak.

Csináljuk magunk vagy bízzunk meg egy szakembert a feladattal?

Természetesen dönthetünk úgy, hogy saját magunk vállaljuk a lakásunk kitakarítását, de ebben az esetben számolnunk kell pár tényezővel. Többek között vegyük figyelembe, hogy nem feltétlenül rendelkezünk azokkal a gépekkel, amelyekkel egy takarító szakember igen.

Emellett szükségünk van a különböző tisztítószerek és felületkezelő (bőr, kárpit, fa) készítmények beszerzésére, amelyeknek ára darabonként 2.000 – 4.000 Ft-ba is kerülhet.

Abban az esetben, ha minden a rendelkezésünkre is áll, a legfontosabb tényező az idő. Nem feltétlenül van lehetőségünk két vendég érkezése között olyan precízen kitakarítani a lakást, mint ahogyan azt egy erre szakosodott szakember tenné. Emellett egy szakember akár az éjszaka közepén is elvállalja a feladatot.

Számos szakemberkereső portál nyitotta már meg a kapuit, ezek közül is a legnagyobb mértékben fejlődő platform a Qjob. Legyen szó akár bontásról, szállításról, korrepetálásról – vagy jelen esetben takarításról, minden bizonnyal a lehető leggyorsabban megtalálhatjuk rajtuk keresztül a szakemberünket!

Előnye egy szakemberkereső portálnak, hogy a takarító cégekkel szemben akár 20%-al is alacsonyabb árajánlatot kaphatunk! Így egy 40 nm-es lakás kitakarítása már 12.000 – 15.000 Ft-ért is elérhető a Qjob szakembereitől!

Hogyan válasszunk szakembert?

Miután ingyenesen regisztrálunk a szakemberkereső portálra, adjuk fel a hirdetésünket a takarítás megigénylésére. Fontos, hogy tüntessük fel a lakás paramétereit: mérete, ablakok és szobák száma. Alap – vagy pedig mélytisztítást igénylünk?

A jelentkező szakemberek profilját mindenképpen nézzük meg, hiszen a már elvégzett feladataikat után értékeléseket gyűjtöttek be, így mások véleménye referenciaként szolgálhat.

Kérjük be az árajánlatot, hogy dönteni tudjunk. Érdeklődjünk afelől, hogy mikor tudna leghamarabb nekiállni a takarításnak és hogy mennyi időt venne igénybe.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.