Támogatott tartalom

Amikor a babafotók életre kelnek

Egy digitális világban élünk, ahol mindent gyorsan lefotózhatunk, számítógépre tehetünk és megszerkeszthetünk. De ennek vannak hátrányai is. Eltűnőben vannak a kedvenc fotóalbumok, mivel mindent egy adathordozóra mentünk. Nem akarjuk azt mondani, hogy régen jobb volt, de valljuk be, minden korszakot más miatt szerettünk.

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy nem csak fénykép formájában kelthetjük életre a fotókat? Tarts velünk és eláruljuk, hogyan!

Amikor színesebbé válnak a falak

A fal sok dolog számára képes helyet biztosítani. Miért ne lehetne egy tökéletes családi fotófal belőle? A Vászonkép Szalon csodálatos vászonképeivel te magad is igazi kuckót, otthont teremthetsz, csupán annyi dolgod van, hogy választasz egy falat, amely előtt sokszor megfordulsz.

Egyetlen kép nem elég. Sosem elég a cukiságból, a szeretetből és a nevetésből. Ha adott egy üres falfelület, akkor kreálhatunk belőle fotófalat is. A látvány fokozása érdekében két lehetőségünk is van; beszerezhetünk jópofa kereteket vagy szakítunk a hagyományokkal és vászonképeket rendelünk.

Bármelyik mellett is döntünk, figyeljünk arra, hogy a képek ne legyenek egyforma méretűek, így ugyanis sokkal különlegesebb hatást érhetünk el!

Egyedi és utánozhatatlan dekorációs ötletek

Több praktika is ismert, de csupán néhány képes csodálatot kiváltani belőlünk. Például még talán tudunk szerezni 1-2 polaroid fényképezőgépet valahol az interneten. Ha ez nem megoldható, nyugodj meg, nem csak polaroid gépekkel csinálhatsz polaroid fotókat! Az elkészített fotókat kis csipeszes zsinórok segítségével lógathatjuk fel a nappaliban vagy az ágyunk fölött.

Mi lenne, ha nem csupán fali dekorációban gondolkoznánk? Viszonylag gyorsan és egyszerűen készíthetünk például fényképes poháralátéteket. Csupán pár kisebb csempe, ecset és dekupázs ragasztó kell és persze néhány ütős fotó.

A scrapbook albumot ha máshonnan nem is, az amerikai filmekből biztosan ismerjük. Ez tulajdonképpen lehet csak fotóalbum, de amolyan naplóként is funkcionálhat. A lényege, hogy rajzok, fényképek, díszítőelemek kerülnek a füzetbe, amivel akár a történetünket is elmesélhetjük.

Vannak még jó digitális megoldások!

Habár a vászonképek és a kreatív ötletek sokkal személyesebbek, de ez még nem jelenti azt, hogy digitális területen ne tudnánk érdekességekkel foglalkozni.

Egyre többen készítenek például a gyermeküknek e-mail-címet, ahová fényképeket küldenek neki és történeteket írnak le. Amint elég nagy lesz (13-14) éves, ő maga is megnézheti azokat.

Habár érdemes átgondolni, hogy milyen platformot választunk, mert lehet, hogy egy évtizeddel később már más kommunikációs csatornákat fogunk használni. Az szintén kérdéses, hogy a gyermek megnyitja-e majd azt a rengeteg képet, és tudnunk kell, mekkora a fiók befogadóképessége.

A lényeg, hogy ne csupán digitálisan tároljuk a legjobb fotókat, készítsünk belőle vászonképeket!

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.