Támogatott tartalom

Amikor a megfelelő kishaszongépjármű nélkül nem menne

Számos olyan helyzet adódhat egy vállalkozó, de akár egy magánember életében is, amikor egy kishaszongépjármű nagyon jó szolgálatot tehet. Legyen szó rakodásról, szállításról, költözésről vagy egyéb tevékenységről egy zsúfolt városban vagy vidéki terepen, a megbízhatóság, a csúcsteljesítmény és a vezetési élmény mind garantáltak.

Egy megfelelően megválasztott kishaszongépjármű aranyat érhet

Egy igazán jól felszerelt kishaszongépjármű számos olyan előnnyel bír, amelyek megkönnyítik a mindennapokat, azonban ehhez szükség van arra is, hogy a sokféle jármű közül a legjobb kerüljön kiválasztásra. Ez pedig mindenki szempontjából mást jelent.

Ami általánosságban elmondható, hogy e gépek méretei kisebbek, mint a hasonló kapacitással bíró társaié, nem beszélve a fokozott kezelhetőségről és a környezetbarát motorokról. Mindez pedig kifejezetten versenyképes költségekkel párosul, ami szintén hatalmas előnyt jelent mind a vásárlás, mind pedig a használat során.

Ráadásul egy ilyen kishaszongépjármű méretei kifejezetten visszafogottak. A fülke szélessége például mindössze csak 1640 milliméter és előretolt típusú, ami az egyik fontos kulcsa a járművek mozgékonyságának és kezelhetőségének.

Ez pedig egy zsúfolt és szűkös városi környezetben kifejezetten hasznos lehet, ugyanis még szűk helyeken is lehet velük biztonságosan manőverezni. Így nem kell kerülőt tenni, hamarabb el lehet jutni egyik pontból a másikba, komoly hatékonyságot érve el ezzel.

Mégis hogy bírhat el ekkora terhet egy ilyen jármű?

kishaszongépjármű

Egy ilyen kishaszongépjármű elképesztően nagy terheket bír el, hála az acél négyzet profil- elemekből épített, robusztus létravázas alváznak, valamint a dupla parabola laprugós hátsó felfüggesztésnek.

Mindezeknek hála az alváz terhelhetősége 1,6 tonna is lehet, amely nincs hatással sem a tapadásra, sem pedig az úttartásra a szállítás során. Ezen felül a motorhoz, valamint a sebességváltóhoz egyaránt rendelkezésre állnak akár 16 kW teljesítményű kihajtások.

A kishaszongépjárművek világában elképesztően széles a választék, ugyanis a rövid vagy hosszú tengelytávú változatok szimpla- vagy duplakerekes hátsó tengelyekkel is probléma nélkül kombinálhatók, így ennek köszönhetően pedig csaknem 1400 különböző változat közül lehet választani.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.