Támogatott tartalom

Az alvázas kisteherautók titka

Mégis mi lehet a titok, ami miatt olyan sokan választják hű társukká az alvázas kisteherautók valamelyikét? Nos tény, hogy annak ellenére, hogy ezeknek a járműveknek az összmérete jóval kisebb, mint más hasonló teherbírással rendelkező társaiké, komoly súlyokat is képesek elszállítani igen praktikus módon. Ám nem merül ki ennyiben mindaz, amit ezek a gépek nyújthatnak az embernek.

Az átalakítás az egyik kulcsa az alvázas kisteherautók teherbírásának

Ezek az alvázas kisteherautók olyan átalakításokra képesek, amelyek felemelik őket a nagyobb méretű, ugyanolyan teljesítményre képes szállító járművek közé. Ezek a teherautók négy különböző felszereltségi szintet kínálnak, ugyanis az egyébként is modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek maradéktalanná teszik a vezetési élményt és ezzel együtt javítják a jármű funkcionalitását.

A stabilitás is fontos

alvázas kisteherautó

Mind a szállítási, mind pedig a vezetési élményhez nagyon sokat tesz hozzá a nagy hajlítónyomatékú alvázgerenda válaszfal, amely kapcsolódási csomópontként funkcionál. Az alvázas kisteherautók stabilitását pedig a maximum 237 x 65 milliméteres, nagy szilárdságú, négyzetprofil acélelemekből készült létrás vázszerkezet adja.

Mindezeken felül a motorhoz és a sebességváltóhoz egyaránt rendelkezésre állnak akár 16 kW teljesítményű kihajtások.

Öt felszereltségi szint

Annak érdekében, hogy a legjobban megfeleljenek az egyedi igényeknek ezek az alvázas kisteherautók, öt különböző felszereltségi szint áll rendelkezésre. Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a jármű funkcionalitását, ezzel együtt pedig a sofőrök vezetési élményét.

A lelkét pedig a az 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor adja, amely rövid, illetve hosszú hatótávú változatban kapható a feladat jellegétől függően.

Mindezeket látva pedig nem kérdés az, hogy ezekben a járművekben megtalálható minden, amire szükség lehet a nagy teherbírású, mégis alapvetően az átlagosnál kisebb méretekkel bíró alvázas kisteherautók esetében.

Ez pedig tökéletes alapja minden olyan tevékenységnek, ahol a mindennapok részét képezi a nehéz vagy nagy méretű dolgok szállítása egyik pontból a másikba.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.