Támogatott tartalom

Az Api Bioxal természetes alapokra helyezi a méhekről való gondoskodást

Ma már számos különböző méhészeti gyógyszer és készítmény létezik, amelyek között bizony nem könnyű kiigazodni. Hiszen az nem kérdés, hogy a méhei számára mindenki a lehető legjobban szeretné, káros mellékhatások nélkül.

Az Api Bioxal, az Api Go és az Api Herb mind természetesen anyagokat tartalmaznak, nagyon sokat segítenek a méhek egészségének megőrzésében és akár bio méhészetekben is alkalmazhatók.

Mi is az az Api Bioxal?

Az Api Bioxal egy olyan törzskönyvezett, oxálsav hatóanyagú termék, amely kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, vagyis semmilyen káros mellékhatása nincs a méhekre vagy a készülő mézre nézve. Ennek ellenére 96% feletti hatékonyságot nyújt, ráadásul rendszeres adagolás mellett sem szokik hozzá a méhek szervezete, így nem alakít ki rezisztenciát. Mindezeken felül nagy segítség a varroa atkák elleni védekezésben is.

Mikor érdemes bevetni az Api Go készítményt?

api bioxal

Az Api Go olyan természetesen előforduló anyagokat tartalmaz, mint a cukrok, maltodextrinek, az élesztő-kivonat vagy a vitaminok. Vagyis egy olyan takarmánykiegészítőről van szó, amely a kifejlett méhek és a lárvák mikrobiológiai bélflóráját javítja, ami hatalmas mértékben hozzájárul a méhészet teljesítményéhez.

Az Api Go alkalmazása  hozzájárul ahhoz is, hogy a méhek általánosan jó egészségi állapotnak örvendjenek hosszú távon, de hatással van a fiasítás tömöttségéhez is.

Mit tud az Api Herb?

Az Api Herb szintén egy olyan méhészeti gyógyszer, amely természetesen anyagokból készül. Ez azt jelenti, hogy szárított növényi aroma-anyagokat, természetes aromákat, vitaminokat, valamint dextrózt tartalmaz.

Kiemelendő, hogy a nozémával érintett méhek kondícióját javítja, megkönnyíti a beteleltetést és energizálóként hat állategészségügyi kezelést követő időszakokban. Ám ennek ellenére semmilyen mellékhatással nincs sem a méhészre, sem pedig a méhekre, sőt, később a méz minőségét sem befolyásolja.

Vagyis nem kérdés, hogy e készítmények megfelelő alkalmazás és odafigyelés mellett aranyat érnek a kaptárak körül. Ez pedig nem csak a méhészet sikereihez, de a nyugodt és zavartalan kaptárok közötti munkához is nagyon sokat tesz hozzá.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.