Támogatott tartalom

Az igazán profi kozmetikai tanfolyamok növelik a vendégkörödet

Kozmetikusként nem kérdés, hogy folyamatosan fejleszteni szeretné magát az ember. Hiszen amellett, hogy ez a szakma valódi szerelem, az új szolgáltatások palettára helyezése és a vendégek újabb és újabb módszerekkel, eljárásokkal való kényeztetése sem utolsó szempont.

A kozmetikai tanfolyamok között számos olyan létezik, amelyekkel elérheted a fentieket. Ilyen például a hyaluron pen tanfolyam, valamint a thesera módszer elsajátítása is.

Milyenek az igazán jó kozmetikai tanfolyamok?

Ma már számos olyan képzés létezik a kozmetikai tanfolyamok között, amelyek mind valami extrával kecsegtetnek, így nagyon nehéz közöttük választani, hiszen a kínálat igen széles a piacon. Nálunk viszont amellett, hogy a szakma legjobbjaitól tanulhatsz, egy egyedülálló, az Európai Unió országaiban levédett eljárás és oktatási anyagot is kapsz a képzés során.

A helyszínen pedig az elmélet alapok mellett a gyakorlatban is kipróbálhatod magad, sőt, még a marketingről is szót ejtünk a szakmai ismeretek mellett.

Mi is az a hyaluron pen tanfolyam?

kozmetikai tanfolyamok

A Hyaluron Pen egy olyan eszköz amellyel elég nyomást tudunk előállítani, ahhoz, hogy Hyaluron savat juttassunk az emberi bőrbe. Az egyik oka annak, hogy az eljárás egyszerű, és a bőrbe juttatott anyag biztonságos, az hogy a bőr pontosan ugyanezt a savat termeli, amely valójában két cukorból áll: Glucuronic sav és N-acetylglucosamine.

Vagyis a sima bőr eléréséhez kizárólag olyan anyagot használunk, amelyet az emberi test is képes előállítani. Éppen ezért kizárt, hogy bárki allergiás reakciót produkálna, vagy bármiféle komplikáció lépne fel a hatóanyag miatt. A hyaluron pen tanfolyam alatt pedig minden ezzel kapcsolatos tudnivalóról részletesen tanulunk.

Mit érdemes tudni a thesera kezelésről?

Egy olyan ránctalanító és lifting hatású eljárásról van szó, amely hatására a megereszkedett bőr látványosan feszesebbé válik. Vagyis már akkor szembetűrő a változás, amikor a vendég bő egy órás kezelést követően belenéz a tükörbe. A hatás pedig idővel csak fokozódni fog.

Egy kezelés időtartama nagyjából hatvanöt percet vesz igénybe. A lifting hatású thesera megemeli a bőrt, volument ad neki. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd.

Az ilyen jellegű kozmetikai tanfolyamok olyan pluszt adnak a vállalkozásodhoz, amely által könnyedén beelőzheted a konkurenciát úgy, hogy közben hiteles, sokoldalú szakember válik belőled, akit szívesen is bizalommal keresnek fel a vendégek.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.