Támogatott tartalom

Bútorszállítás, avagy kire bízhatjuk a drága antik bútorainkat a költözésnél?

Ha a költözés kétségtelenül izgalmas, ezzel együtt stresszes tevékenységének kellős középen vagyunk, előbb-utóbb a bútorszállítás is garantáltan terítékre kerül. Ha ugyanis az egész háztartás költözik, a szóban forgó ingóságokat is fel kell készíteni az útra – arról nem is beszélve, hogy azok biztonságos szállításáról is gondoskodni kell.

Két legyet egycsapásra? Igen!

Milyen csodálatos is volna karba tett kézzel figyelni, miközben a minden szempontból ideális költöztetőcég munkatársai elvégzik helyettünk a munkát, és közben a bútoraink megfelelő védelmére is fokozott figyelmet szentelnek! Nos, a népszerű Dióköltöztetés csapatával mindez nem álom, hanem maga a kézzel fogható valóság.

A költöztető gárda munkája precíz és korrekt, az áraik barátiak, az általuk nyújtott szolgáltatás kényelmesen személyre szabható. A határidőket mindig betartják. Ha kell, éjt nappallá téve fáradoznak azon, hogy a költöztetés, és így a bútorszállítás is minden tekintetben alkalmazkodjon az elképzeléseinkhez.

Bútorszállítás – a profik elvégzik a munka oroszlánrészét

A bútorok lapra szedése, szétszedése egyáltalán nem gyerekjáték – különösen a régi antik darabok esetében. A költöztetők kellő finomsággal kezelik az ingóságainkat, viszont azok teljes körű biztonsága rajtunk is múlik.

A szakemberek okos tanácsát megfogadva, előzetesen gondoskodjunk bútoraink pufifóliával, illetve folpack-kal való körbetekeréséről. Az említett csomagolók a legtöbb barkácsáruházban megtalálhatók, azok ára rendkívül baráti, még a nagyobb kiszerelés esetén is.

Mi a helyzet az antik bútorokkal?

Az antik bútorok becsomagolása, szállítása különleges törődést igényel. A feladatot kellő rutin és szakértelem hiányában lehetetlen sikeresen kivitelezni. A Dióköltöztetés munkatársainak komoly tapasztalata van a témában, így még a legkényesebb bútorok költöztetését is bátran rájuk bízhatjuk.

Amennyiben nem vagyunk hajlandók kompromisszumot kötni a minőség tekintetében, mindenképpen érdemes felvenni a kapcsolatot velük, és megbeszélni a bútorszállítással kapcsolatos részleteket.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.