Lakásfelújítás

Deckman – negyedszázada az építőiparban.

25 év tapasztalatával a hátunk mögött igen jó ár/érték arányú szolgáltatást biztosítunk leginkább az építőiparban tevékenykedő ügyfeleink részére. Mivel foglalkozunk, mi a tevékenységünk? Erről írunk a következőkben:

deckman.hu alapvető célja az építkezések, felújítások, régi épületek rekonstrukcióját is segítő homlokzati állványok, és az ehhez kapcsolódó termékek forgalmazása és bérbeadása.

A C-Belt kft tevékenységét 2017-ben az akkor még hazánkban ismeretlen nevű, Bumpa cserépfelvonó értékesítésével kezdtük meg.

Az egyik legrangosabb építőipari szakvásáron és kiállításon a Construmán kapott díj erősített meg bennünket abban, hogy a magyar építőiparnak előremutató, jó minőségű, ugyanakkor megfizethető megoldásokra van szüksége.

bumpa deckman

Kép forrása: Deckman.hu

Bumpa cserépszállító értékesítés kapcsán összegyűlt tapasztalatokkal felvértezve, megújítottuk, kiegészítettük a mobil szállítószalaggal. Ennek használatával az építési, felújítási folyamatok jelentősen felgyorsíthatók, és ezzel költségeket takaríthatnak meg a beruházók, kivitelezők.

Büszkén mondhatjuk el, hogy a mobil szállítószalag bevezetése óta több tízezer tonnányi kavics, törmelék, föld és beton elszállításában segítettük a magyar vállalkozókat.

A 100% magyar tulajdonú cég nagy területű telephellyel rendelkezik, így  nagyobb mennyiségű árut tudunk raktározni. Mi ennek az előnye? Hogy szinte azonnal tudunk szállítani.

A stabil, jó minőségű szállítószalagok azóta is megbízhatóan működnek.

Ezeket kiegészítve, 2020-ban saját márkanév alatt kezdtük meg a Deckman homlokzati állványok forgalmazását, és bérbe adását. Miért is? Mert a fentiek alapján láttuk, mi kell az építőipari kivitelezőknek, és a legjobb minőségű, megbízható stabil anyagokból összeválogatva indítottuk el saját márkanéven ezt az állványcsaládot, állványrendszert.

Deckman

Kép forrása: Deckman.hu

Ügyfeleinknek komplett, teljes körű megoldást kínálunk. Budapestre, vagy Magyarország bármelyik részére szállítjuk a homlokzati állványrendszert.

Mára már hazánkon kívül, több, mint 7 országban több tízezer négyzetméter Deckman állványon dolgozhatnak a szakemberek.

Jelenlegi csapatunk 19 főből áll, hatékony szakemberekből, akik ügyfeleink szakszerű kiszolgálását végzik,

Homlokzati állvány – Vásárlás vagy bérlés?

Gyakran halljuk ezt a kérdést. Nincs egyértelmű válasz! Ha egy építőipari cég gyakran végez homlokzati munkákat, vagy felújításokat, nos nekik megéri egy nagyobb állványrendszer megvásárlása.

Azonban 1-1 alkalmi megbízás esetén lehet, hogy az állványrendszer bérlése lehet a megfelelő megoldás.

Az ajánlat összeállítása során minden szaktudásunkkal azon vagyunk, hogy a leginkább optimális megoldást sikerüljön kiválasztani. Ez a vásárló részéről egy nagy beruházás, melynek pénzügyi konstrukciójában is segítünk.

Egyvalami biztos: azt látjuk az évek során, hogy az ügyfeleinknek az olcsó árak mellett a, a stabil, jó egyre vonzóbbak.

A C-belt kft 2022-re megduplázta bevételét, és elérte az 1.3 milliárd Forintos árbevételt. MI a titok? A folyamatos fejlesztés, megújulás.

És a végére néhány szám:

  • Több, mint 1200 elégedett ügyfél.
  • 200 000 m² eladott DECKMAN állvány.

Képek forrása: Deckman.hu

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Lakásfelújítás

Comments are closed.