Élet-Stílus

Divatkiegészítők – mit vegyek fel, mit kerüljek el, amikor outfitet rakok össze?

A különböző trendi kiegészítők majdnem annyira fontosak a vonzó megjelenés szempontjából, mint a ruhadarabok vagy éppen a lábbelik. Szóval nem érdemes félvállról venni az összeválogatásukat még akkor sem, ha történetesen válltáskáról van szó.

Félretéve a szóviccet, a lényeg, hogy a harmónia megteremtése kulcsfontosságú, azaz akkor jöhet létre ellenállhatatlan összhang, ha az egészet alkotó részek passzolnak egymáshoz.

Mi alapján érdemes elindulni?

Mindig az egyéni ízlésvilág az, ami mérvadó. Nincs nála fajsúlyosabb tényező. Mindegy, hogy ki mit mond. Még a divatlapok sugallatai sem szentek. Ami az ízlés hangja az az első és a legfontosabb. Aztán persze ennek megfelelően, ezzel párhuzamosan jöhetnek az egyéb jótanácsok, amik tovább tágíthatják az érdeklődési kört.

A kiegészítők számtalanfélék lehetnek, megannyi funkcióval és elvárással. A női hátizsák az egyik legkedveltebb kellék, ami nem maradhat ki a gardróbból meg persze a mindennapi megjelenésből. Igen ám, de a tökéletes modell kinézése nem olyan egyszerű feladat.

Sokan azt hiszik, hogy a hátitáska valójában iskolatáska. Mekkora tévedés! Bár kétségtelen, hogy a suliba szánt variációk is hátizsákok, viszont a kategóriában sokkal-sokkal több van ennél. Hogy mi jelenhet meg egy trendi termékben? Elegancia. Könnyedség. Nőiesség. Vonzerő.

A sportos verziókon túl az elegáns modellek is színesítik a palettát. És ha már színek. A tavaszi, nyári szezon a sokszínűség jegyében telik. Vagyis végre a zord, olykor színtelen téli sötétséget a színesség vidámsága válthatja fel. Aki szívesen éli ezt a fajta sokszínűséget, annak az elkövetkezendő hónapok kétségtelenül színpompásak lesznek.

A fazon vitathatatlan előnye, hogy praktikum terén az élen teljesít. Észrevétlenül telepakolható, minden lényeges belezsúfolható, miközben kívülről abszolút nem látszik, hogy mit is rejt a táska mélye.

A viselése könnyed, a hordása gondtalan, a kezek szabadon mozoghatnak, miközben a hát ékeként a trendi kiegészítő minden báját megmutathatja a nagyvilágnak.

divat kiegészítők

Kép forrása: Envato Elements

A csukló sem maradhat kiegészítő nélkül

női óra öltöztet. Mindegy, hogy nagy vagy kis kijelzős modell a befutó, a lényeg egyformán azonos: az időkijelzés ma már sokkal többről szól, mint egykor. Nem pusztán praktikus tényező vagy hasznos funkció.

Hiszen az okos kütyük világában élve egyetlen szempillantás alatt kiderülhet mennyi a pontos idő. De egy telefon soha nem lesz képes arra a fajta kisugárzásra, amire egy csuklóra szabott időmutató. Nem véletlen, hogy manapság az órák a divatékszerek közé sorolandóak.

Elég csak rájuk nézni és rögtön nyilvánvalóvá válik, hogy miért. A megjelenésük, a stílusjegyeik sokkalta többet kínálnak a csupán pontosidő-kijelzésnél.

Éppen ezért jó, ha alapos végiggondolás előzi meg a tökéletes variáns megvásárlását. Mert az óra önmagában olyan jelentős vonzerővel bír, amire a legtöbben azonnal felfigyelnek. Képtelenség elmenni mellette megjegyzés, dicséret, méltatás nélkül, úgyhogy nem vitás, legalább egy divatos órára mindenkinek szüksége van.

Képek forrása: Envato Elements

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Élet-Stílus

Comments are closed.