Támogatott tartalom

Egy alpesi szálloda, ahol mindenki megtalálja a kedvenc szobáját

Azontúl, hogy fontos egy utazásnál a helyszín, a következő szűrőfeltétel, amikor egy üdülési célpontot keresünk, az a szobák összképe, az enteriőr kisugárzása, hangulata. Minden ember más, így mindenkinek más jelenti a szépet, a nyugalmat árasztót.

Sőt, éppen valaki lehet egy olyan élethelyzetben, amikor teljesen más típusú szoba jelenti számára a kikapcsolódást, mint előző évben. Éppen ezért fontos egy szállodának, hogy igazodjon a különböző igényekhez.

Téli pihenés az osztrák havasokban

A borongós és sokszor szürke téli hétköznapok elől a legjobb, ha egy karintiai szállodába menekülünk, és ha megnézzük a Hotel OTP Birkenhof**** szerteágazó szolgáltatásait, láthatjuk, hogy bizony itt senki sem fog unatkozni függetlenül attól, hogy hány éves és milyen az érdeklődési köre. Ugyanis itt mindenki megtalálja az érdeklődésére számot tartó elfoglaltságokat.

Az ajánlatok végigböngészése után ki lehet választani, hogy milyen szobát vagy esetleg lakosztályt szeretnénk. Fontos, hogy egy szálloda stílusát minden szoba is kövesse, ugyanakkor kell, hogy legyenek apró eltérések, amelyek alapján egy-egy lakosztály más üzenetet küld a benne lakók számára.

Így ez is megkönnyíti majd a választást, hiszen mindenki olyan szobát vonz be magának, amilyen éppen akkor a stílusa, szemlélete.

A szállodai szoba kiválasztásának szempontjai

Az elsődleges kérdés az, hogy párunkkal utazunk-e vagy családdal, gyerekekkel, hiszen más fajta szoba kell mindkét esetben.

Ezt követően felmerülhetnek extra kívánságok, mint például hogy milyen legyen a szoba fekvése, a kilátás az ablakból, erkélyről, de az adott szoba egy főre való árfekvése is van, akinek nem elhanyagolandó szempont. A Birkenhof minden szobájából pazar panoráma tárul elénk a környező havas hegycsúcsokra.

Ha felmerülnek még további kívánságok vagy kérdések, akkor érdemes kapcsolatba lépni még foglalás előtt a szálloda munkatársaival, akik igyekeznek minden kérdésre választ adni, illetve megtalálni a mindenkinek legmegfelelőbb szállást.

A zavartalan pihenés biztosítása

A cél minden esetben az, hogy a vendég tényleg ki tudja pihenni magát, ne gondoljon a feladatokra, és neki magának se legyen munkája, amíg a szálloda falain belül tartózkodik. Ehhez nyújt nagy segítséget, hogy szinte minden programhoz, sportolási tevékenységhez biztosítja a szálloda a szükséges eszközöket, amelyeket ki lehet kölcsönözni, van, amit ingyen, van, amit felár ellenében.

Emellett kisgyerekes családoknak nagy segítség, hogy a szobákba be van készítve minden szükséges kellék, amelyeket nem kell magukkal cipelni otthonról. A Birkenhof hotel még babakocsival is ellátja a szülőket az ottlét idejére.

A hotel szobái között megtalálhatjuk a legkedvezőbb árfekvésű classic, valamint a kényelmes komfort és junior szobákat. A nagyobb családdal vagy társasággal érkezők számára a családi szobák vagy a lakosztályok fogják adni a megfelelő választást. A Birkenhof honlapján minden szobáról 3D-s felvétel áll rendelkezésre, amely nagymértékben segíti a döntést.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.