Támogatott tartalom

Egy balinéz vagy thai masszázs Győr szívében? Van rá lehetőség!

Ki ne vágyna néha arra, hogy egy pillanatra kiszállhasson a hétköznapok rohanásából és kényeztesse magát egy kellemes masszázzsal? Nos, most egy balinéz, thai vagy terápiás kezelésig sem kell messzire mennie, ugyanis ezek közül minden egyes masszázs Győr szívében is elérhető.

Bár hihetetlenül hangzik, de már időszámításunk előtt 2700-ból is vannak azzal kapcsolatos feljegyzések, hogy kínai orvospapok alkalmazták a masszázs bizonyos formáit a gyógyítás során.

Mára természetesen már jóval kifinomultabbak és szakszerűbbek az eljárások mint akkoriban, ezért is van a szolgáltatásaink között számos különböző masszázs, amelyek között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.

Ázsiai masszázs Győr szívében

Ha pont arra vágyik, hogy elmerülhessen egy különleges ázsiai masszázs nyújtotta élvezetekben, akkor több ilyen közül is választhat a szalonunkban. Többek között elérhető a Balinéz masszázs Győr szívében is.

Ez az ősi délkelet-ázsiai módszer egy tradicionális masszázsfajta, amelyet az itteni orvoslási ismeretek alapján fejlesztettek ki és amely hatással van a testre és lélekre egyaránt.

Szintén elérhető nálunk a Shiatsu masszázs is, amely segítségével átadhatja magát a ősi kínai masszázs testet és lelket kényeztető hatásának. Emellett pedig a szalonban a tradicionális thai masszázs is elérhető, amely nem csak a lelket, de a testet is gyógyítja.

Terápiás masszázsok

masszázs

A számos terápiás masszázs közül az egyik legnépszerűbb az aromaterápiás masszázs, amely során a relaxáló zene, az illatok és olajok által feltöltődhet egy nagyon stresszes nap után is.

Hasonló hatásokkal bír a meleg bambuszmasszázs is, amelynek lényege, hogy a feszes izmokat azonnal és fájdalommentesen ellazítja. A meleg lávaköves masszázs által pedig megszabadulhat testi és lelki fájdalmaitól egyaránt, amely egyenes utat jelent a jó közérzet felé.

Talpmasszázs

Végül, de nem utolsósorban a talpmasszázs sem maradhat ki a sorból, amely a talpon található reflexzónák nyomásán, finom ingerlésén keresztül harmonizálja egész testet.

Vagyis ha úgy érzi, hogy amire szüksége van az éppen egy tökéletes masszázs Győr szívében, akkor most a legjobb helyen jár.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.