Élet-Stílus

Egyre népszerűbbek az egyedi laptop táskák, tokok

“A stílus maga az ember!” -szokták mondani. Ruhánkon és hagyományos kiegészítőinken kívül, egyre több a mindenféle eszköz körülöttünk, így nem csoda, ha manapság már az öltözékünknek, stílusunknak megfelelő telefontokot, vagy laptoptáskát választunk.

Sőt egy ideje már beszélhetünk külön ehhez kapcsolódó divatirányzatokról is, hiszen a neves, nagy divatházak ebben a szegmensben is meghatározóak lettek.

Az általuk diktált design persze gyorsan átterjed a fast fashion vonalra is, tehát aki nem engedheti meg magának, hogy ultradrága tokokat vásároljon annak sem kell elkeserednie!

Kemény tokok – tökéletes védelem laptopunk számára

Ha már egyediségről beszélünk, az elsők között érdemes megemlíteni a kemény laptop táskákat, hiszen letisztult dizájnjuknak köszönhetően eléggé kilógnak az átlagos eszköz tokok sorából. Ezek a laptop táskák a legapróbb részletekre is odafigyelve készülnek, tökéletesen megvédik a készüléket minden mechanikai sérüléstől.

Az ilyen típusú tokok több védelmi rétegből állnak. A külső burkolat kopásálló poliuretánból készül, ami tökéletesen elnyeli az ütéseket, koccanásokat, míg a belsejében található puha és tartós anyagok pedig megóvják a készüléket a karcolásoktól.

A gyakran texturált kialakítású dombornyomás modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a táskának. Ezek a laptop táskák általában rugalmas pántokkal vannak felszerelve, amelyek használat közben is rögzítik a laptopot.

Minden ilyen laptop táska nagyon praktikus és funkcionális, lehetővé teszik a készülékek tökéletes fizikai állapotának megőrzését táskában vagy hátizsákban történő szállítás közben.

Divatos, márkás laptop táskák

Guess laptoptáska

Rengeteg olyan viszonylag egyedi laptop táska, laptop tok létezik, amelyek árban elérhetőek. Nem biztos, hogy az egyediség megtartásához mindenképpen horror áron kell tokot vásárolni.

Elegáns, egyedi üzleti megjelenést kölcsönözhet egy egyedi divatos laptoptáska is. A GUESS márka Saffiano táskái és tokjai is ezt a magas színvonalat képviselik, hiszen letisztult stílusuk mellett minőségi anyagból készülnek és elrendezésük is kifejezetten praktikus.

Ezek a kellemes tapintású táskák ökológiai Saffiano bőrből készülnek, mely védi a készüléket a karcolásoktól és egyéb sérülésektől. Belső elrendezésük is rendkívül praktikus, terméktől függően több zsebbel rendelkeznek, némelyik zipzárral és mágneses zárral felszerelt.

Karl Lagerfeld Sleeve exkluzív védőtok kollekció, amelyet a világhírű divattervező fejlesztett ki. A Karl Lagerfeld kollekció mindenkinek készült, aki egyedi tokot keres készüléke védelmére. A grafikák forróbélyegzésűek, ami kopásállóvá teszi őket. A tok tökéletesen illeszkedik a készülékhez, védelmet és stílusos megjelenést biztosít.

Azoknak a hölgyeknek pedig, akik szeretik a színesebb, vidámabb darabokat, tökéletes választásnak bizonyulhatnak a Canvaslife márka darabjai. Ezek a csodás, virágmintás termékek garantáltan feldobják még a legborúsabb napodat is!

Mindemellett érdemes kiemelni, hogy kiváló minőségű anyagból kialakított puha és strapabíró tokok. A virágminták nőiessé és egyszersmind elegánssá is teszik. A laptoptáskák belseje vastag, puha anyagú réteggel bélelt, azaz praktikus és maximális védelmet nyújt a benne elhelyezett készüléknek. 

Teljesen exkluzív, egyedi laptop táskák

Rugged Armor laptoptáska

Az előbbiekben márkás, jó minőségű, de árban elérhető laptop táskákat mutattunk be. Említettük, hogy a nagymúltú divatházak is készítenek ilyen kiegészítőket, ráadásul rendkívül borsos áron. Mint mindenben persze a laptoptáskák esetében is a határ a csillagos ég.

Aki egy Gucci vagy Chanel laptop táskával érkezik egy értekezletre, biztosan számíthat a résztvevők figyelmére. Persze ilyenkor nehéz pontosan megmondani, a táska szépségének, a márkának vagy a mögötte feltételezett magas árnak szól-e a figyelem.

Mindenesetre egy ilyen táska általában több pénzbe kerül, mint a benne lapuló notebook, hiszen itt már több százezres, akár milliós összegekről beszélünk.

Természetesen egészen extrém magaslatokig is emelkedhetünk, ha már körülnézünk a drága laptoptáskák között. A világ eddigi legdrágább laptoptáskáját a CoverBee készítette. Az árcéduláján 11 millió dollár (2 milliárd 401 millió forint) szerepel.

És persze ilyenkor feltesszük a szokásos kérdést, hogy miből is van, talán aranyból? Nos, ezzel majdnem közel járunk a valósághoz. A helyes válasz a gyémánt.

A tok külsejét ugyanis szám szerint 8 800 válogatott, csiszolt gyémánt borítja és az elején lévő szibériai tigrisszőrméről se feledkezzünk meg, amely szintén felsrófolja az árat. Noha az állatvédők szívébe biztosan nem lopja be magát ezzel.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Élet-Stílus

Comments are closed.