Támogatott tartalom

Ez a bútor egyáltalán nem szükséges a hálószobába

Általában egész más sorsra jut, mint amire eredetileg való.

A lakberendezés nem könnyű feladat. A különböző szobáknak különféle funkcióik vannak, az igényeink pedig egyénenként változnak, arról nem is beszélve, hogy közel sem egyszerű eligazodni az üzletek nyújtotta a végtelen lehetőségek kínálatában.

Éppen ezért gyakran fordulunk segítségért a hozzáértőkhöz, és ennek sokszor lesz az a vége, hogy szép, de nem hozzánk illő környezetben találjuk magunkat.

Mik szükségesek a hálószobába?

Egészen biztosan szükségünk lesz egy ágyra, hiszen a hálószoba elsődleges funkciója, hogy teret biztosítson az alváshoz. Amennyiben nem egy egészen apró szobával rendelkezünk, éjjeliszekrényre is szükségünk lesz, ehhez érdemes itt körülnézni:

https://www.rs.hu/otthon/haloszoba_butorok/ejjeliszekrenyek. Fontos továbbá, hogy rendelkezzünk valamilyen tárolóval is. A kisebb hálószobákban az ágy alatti területet is érdemes bevetni, akár ágyneműtartós ágy rekeszeivel, akár egy magasabb ágy alatti tér kihasználásával.

Amennyiben van elegendő hely, a szekrények, gardróbok, szabadon álló tárolók, például ruhaállványok is ideálisak a hálószobában.

Mire nincs valójában szükség?

Lakberendezési tippként gyakran találkozhatunk azzal, hogy tartsunk egy fotelt, karosszéket is a hálóban. Ez persze nagyobb terek esetében remekül működhet, kiválóan kihasználható például olvasáshoz, de már egy kényelmes méretű hálószobában is a legtöbb ilyen ülőalkalmatosság valójában ruhatárolóként végzi.

Általában ez lesz az a hely, ahol a levetett ruháinkat kupacoljuk, ahelyett, hogy a helyükre vagy a szennyesbe helyeznénk őket. Tehát azért nem praktikusak, mert rendezetlenné teszik a szobát, és remek lehetőséget teremtenek a lustaság ilyen formájú megvalósítására.

Ha ragaszkodunk a székhez, de a rendhez is, érdemes egy szobainas beszerzésén is elgondolkodni. Írásunk a Férfi magazin és a Női portál szerkesztőségének közreműködésével készült.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.