Támogatott tartalom

Ezért hasznos a szilikon étkészlet a babádnak

A könnyen használható és karbantartható babaétel szett elengedhetetlen az újdonsült szülők számára. Legyen szó itatópohárról, tányérról, cumisüvegről vagy kanalakról, szilikonból készült étkészletek ideálisak arra, hogy a kisbabák biztonságosan és vidáman egyenek önállóan az étkezések során.

Az önálló táplálkozás elkezdésének ideális ideje, a legújabb kutatások szerint 6 hónapos kortól van. Az első alkalom, amikor szilárd ételeket próbálnak, különleges mérföldkő.

A Squishy.hu baba kiegészítők segítenek, hogy ez az alkalom örömtelivé váljon. A gyermekek támogatása az önálló táplálkozásban az a terület, ahol a Squishy díjnyertes étkészletei valóban kiemelkednek, így bátran használhatjuk őket az első hónapokban.

Biztonságos, élelmiszeripari minőségű szilikonból készülnek

A Squishy babaetetési termékei FDA jóváhagyott élelmiszerminőségű szilikonból készülnek, és nem tartalmaznak káros vegyi adalékokat. A termékek mentesek BPA-tól, PVC-től és ftalátoktól. Nincsenek káros anyagok, amelyek a gyermek ételébe szivároghatnak, akár melegítés vagy mosogatás közben is.

A szilikon kiegészítők mosogatógépben moshatóak, így ismétlődően tökéletesen tisztán tarthatók és nem szükséges óvatos kézi mosást végezni. Rugalmas anyagának köszönhetően megtartják a formájukat a legtöbb körülmények között.

Szilikontányér és kanál szett

A babák akkor kezdhetnek el önállóan enni, amikor a finom motoros képességeik megfelelő szintre emelkedtek. Ezt úgy tudjuk megítélni, hogy már biztonságosan tudják használni a kezeiket és könnyedén meg tudnak markolni játékokat és képesek odébb tenni tárgyakat egyszerű mozdulatokkal.

Szerencsére a gondosan tervezett szilikon kanalaink tökéletesen illeszkednek a kis kezekbe, ezért könnyedén használhatóak lesznek a legkisebbek számára is.

Különleges dizájnunknak köszönhetően a tányérok befelé görbülő falai kiváló módját nyújtják a babáknak az étel könnyű felviteléhez a kanalukra. Ez a funkció nemcsak az önálló táplálkozáshoz járul hozzá, hanem a motoros készségekhez és a kéz-szem koordinációhoz is a kisbabáknál.

Tapadókorongos tányérok

A könnyen meríthető tányérnak emelt pereme van az könnyű etetéshez ezzel megfelelő felügyelet mellett akár kifolyás nélkül táplálkozhat önállóan kisbabánk. Az ilyen tányérok ideális olyan babáknak, akik izgatottan lépnek be az új élmények és ízek világába.

A tányérok aljához rögzített tapadókorong erősen tapad sík, sima felületekre, például pultra vagy etetőszék tálcára, és ez tovább segíti a babákat az étel irányításávan. A tányérok mellett próbáld ki a Squishy csúszásmentes baba étkészlet használatát is, amik más tervezési innovációkat vezetnek be, többek között az osztott kialakítást és a cseppmentes felületkezelést is.

A tapadókorongos tányéroknak minimum három különálló része van, így még a legválogatósabb gyermeknek is öröm lesz az étkezés és az új ételek kipróbálása. Továbbá az osztott tányér akár tálként is szolgálhat vendégségek során, hiszen a csúszásmentes talpának köszönhetően sokkal nehezebb lesz leverni őket, mint hagyományos társaikat.

Könnyű szinte új állapotban tartani őket

A Squishy termékei strapabíróak és sokoldalúak. Azon felül, hogy mosogatógépben moshatók, sütőben és mikrohullámú sütőben is biztonságosan használhatóak. Tárolhatók a hűtőben vagy a fagyasztóban is.

Tegyél róla, hogy a Squishy kiegészítőid tovább újszerűek maradjanak néhány egyszerű karbantartási szempont betartásával.

A tökéletes megjelenésért javasoljuk, hogy minden szilikon tálalót kézzel mosogass és törölgess szárazra. A mosogatógép használata teljesen biztonságos, de néha ásványi és szappanfoltokat hagyhat a szilikonon.

Bár a Squishy szilikon szagtalan, bizonyos tisztítószerek használata esetén a tisztítószer illatát visszatarthatja a rugalmas felülete A probléma elkerülése érdekében alaposan öblítsd le az elemeket, hogy eltávolítsd a tisztítószer maradványait, érdemes természetes mosogatószereket használni, hiszen ezekben a legkevesebb a természetellenes illataroma.

A minden használat után történő elöblítés vagy elmosás, segít fenntartani a szívópoharak és tányérok tapadó képességét.

Szagtalan és könnyen tisztítható tányérok

Maga a szilikon anyag szagtalan, azonban fontos megjegyeznünk, hogy bizonyos illatokat szívhat magába mikrózás vagy melegítés során magasabb hőmérsékleten.

Szerencsére ezek az illatok valóbanmagas hőmérsékleten könnyedén eltűnhetnek. Legyen szó szappan- vagy ételillatról, egy egyszerű módszert könnyedén alkalmazhatunk a megszűntetésükre.

Ez pedig a szilikon forrázása néhány percig. A forrázás biztonságos, mivel termékeink nem tartalmaznak toxikus vegyi anyagokat, amelyek ilyen körülmények között kiszabadulhatnak. Elég csak egy pár percig forralni őket, majd nedves ruhával áttörölni és megszárítan.

Tartós babaétel szett

A könnyű tisztítás mellett érdemes kiemelni, hogy a termékeink rendkívül strapabíróak. Biztosak vagyunk benne, hogy bármit, amit vásárolsz a boltunkból, hosszú évekig fog tartani. Ez a tartósság teszi az étel szettünket tökéletessé a következő generációkhoz való átadásra, akár a kistestvérnek, akár a család többi tagjának.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.