Lakberendezés

Fürdőszoba feketébe öltöztetve

Ha fürdőszoba felújításába vagy kialakításába vágjuk a fejszénk, már a legelején sok dolgot kell magunkban tisztázni. Mindenekelőtt figyelembe kell vennünk a helyiség méretét és alakját is.

Amikor belépünk egy fürdőszobába, talán a színvilág van leginkább hatással ránk. Minden apró tárgy és berendezés rendelkezik valamilyen színnel, így nagy műgonddal kell tervünket elkészíteni. A legnagyobb homogén felületet a burkolatok és a fal adja, így ezek szerepe megkérdőjelezhetetlen.

Nem is olyan rég a fekete, mint uralkodó szín még elképzelhetetlen volt számunkra. Manapság igen kiemelkedő szerep jut neki. A Global Viva Market mosdókagyló kínálatában is találunk feketét. Rengetegen választják az elegáns és exkluzív hangulat megteremtésének elősegítéséhez.

Lássuk, mik a fekete szín választásának előnyei, és érdemes-e más színekkel együtt tervezni?

Mikor essen a választásunk fekete berendezésre?

Szinte meghatározhatatlan, hogy a fekete szín mióta képviseli büszkén az elegancia és a kifinomult stílus jegyeit. Elég csak a ruhaiparra gondolnunk. Egy fekete női ruha vagy éppen öltöny mindig megteszi a hatását.

Pontosan milyen előnyökkel is jár a fürdőszobában?

  • Bármelyik berendezésről vagy kellékről legyen szó, az ízlésesség biztos eszünkbe fog jutni róla.
  • A következő jelzőként talán az időtállóság említhető meg (mindig is a divat része lesz, így fürdőszobánk igazán örökös megjelenést kap általa).
  • Számos színnel lehet kombinálni, így egészen izgalmas párokat alakíthatunk ki (világos színekkel lenyűgöző hatást érhetünk el).
  • A kiegészítők anyagának kiválasztását is megkönnyíti (remekül passzolnak hozzá a természetes felületek, mint a fa vagy a kő).

    Láthatjuk, nagyon sok impozáns kontrasztot tudunk a fekete színnel kialakítani. Ez szemünk számára igazi gyönyörként köszön vissza. Élvezet lesz fürdőszobánk “szolgáltatásait” igénybe venni.

Bátraké a szerencse

Az eddigiek kellő bizonyítékot szolgáltattak arra vonatkozóan, hogy a fekete szín a fürdőszobában a sokoldalúság záloga. Különböző stílusokat képes összehangolni, amelyek így egy magával ragadó egészet képeznek.

Azok számára is tökéletes választás, akik az egyszerű dolgokat szeretik. Bizonyított tény, hogy fekete színnel a kevésbé felszerelt helyiségek is elegendő egységet sugároznak. Az egészben az a nagyszerű, hogy ha számtalan elképzelésünk van, vagy éppen alig akad, akkor is kitűnő választás lehet.

Ragadjon magával a luxusérzés!

A fekete színnel megtervezett fürdőszoba lakásunk vagy házunk “elegancia szigete” lehet. Legyen szó bármilyen szaniterről vagy egyéb kiegészítőről, nem lőhetünk mellé. A helyiségben tartózkodásunkkor szinte szippantani lehet majd a luxus illatát.

Lehet, hogy ki sem akarunk jönni onnan. Tulajdonképpen ez a fürdőszoba lényege. Egy hosszú nap után fáradtan, kissé megviselve megyünk be, de felfrissülve, ellazulva, szinte újjászületve jövünk ki. Ez reggel sem lesz másképp. Garantáltan minden napunk mosollyal indul.

Kép forrása: IStockphoto.com

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Lakberendezés

Comments are closed.