Élet-Stílus

Hogyan válasszuk ki a tökéletes menyasszonyi ruhát a nagy napra?

Menyasszonynak lenni egy álom, amelyről a legtöbb nő szinte azóta fantáziál, hogy kiskorában elcsente az anyja magassarkúját, amit megkoronázott egy fehér függönnyel, amely fátyolként tündökölt. Számodra is kedves emlékek ezek? Most végre eljött a nagy napod, így bizonyára a legapróbb részletekig szeretnél megtervezni mindent, aminek valljuk be, hogy a legfontosabb része: a tökéletes menyasszonyi ruha megtalálása!

Fogalmad sincs arról, hogy milyen ruhát szeretnél?

Érdemes minél jobban dokumentálni magad a speciális magazinok és az interneten keresztül, hiszen sokféle modell létezik. Az első legfontosabb a fazon megtalálása: például az a vonalú menyasszonyi ruha egyik csodája, hogy kivétel nélkül szinte minden nőnek jól áll, mivel karcsúsít és magasít. De a varázslatos hercegnős, valamint a jellemzően térdig szűk, majd térd alatt erőteljesen bővülő sellő fazonok is évek óta hódítanak.

Esküvői ruhatrendek 2023-ban, amiről tudnod kell

Az idei esküvői ruhák lenyűgözők, egyszerre ötvözik a hagyományos stílust a modern elemek kombinációjával. Menyasszonyi ruhák, amelyek klasszikus hangulatúak, de szigorúan alkalmazkodnak a trendekhez, és bármilyen stílusú esküvőhöz tökéletesek lehetnek, mind az egyházi szertartáshoz, mind a fergeteges mulatsághoz.

A 2023-as esküvői ruhák formák, szegélyek, díszítések, rétegek, színek és kiegészítők sokaságát kínálják.

Modern minimalizmus

A várható, leginkább ihletett modellek egyszerű és letisztult vonalvezetésűek. Ez a fazon soha nem vall kudarcot, lépést tart a divattal, és könnyen „alkalmazkodik” a különféle témákhoz, mint a manapság közkedvelt vintage hangulatú esküvők.

Színes ruhák

A klasszikus fehér vagy elefántcsont árnyalat mindig stílusos, de a hagyományos stílusnak van más alternatívája is. A pasztell színek, például a világos rózsaszín vagy a világoskék nagyon divatosak, akár a ruha részleteként, akár teljes egészében jelennek meg.

A váll látható

Az utóbbi időben feltűnő a váll nélküli vagy nagyon vékony, szinte láthatatlan pántos ruhák egyre gyakoribb használata. És nem is csoda, hiszen sejtelmes, erős romantikus éllel, amely kihangsúlyozza a magas és vékony derék benyomását.

Tiszta varázslat

A ruha alapelemeibe beépített optikai illúziók keltése nagyon karizmatikus, kifinomult megjelenést tud nyújtani. Ezek lehetnek nagyon csipkés felületek, hálós megjelenéssel, mély V alakú nyakkivágással, geometrikus díszítéssel, erőteljes varrással.

Akárhogy is az idei év sok meglepetést tartogat a menyasszonyok részére. Aki idén mondja ki a boldogító IGEN-t biztos lehet benne, hogy ruháját olyan tervezők szabják, akik ismerik a trendeket, amit varázslatos ruhaköltemények formájában mutatnak be.

Kép forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Élet-Stílus

Comments are closed.