Támogatott tartalom

Hogyan válasszunk épületbontással foglalkozó céget?

Építőipari vállalkozót keres? Azt kell mondanunk, nincs könnyű helyzetben. A régóta működő cégek, amelyek sok referenciával és elégedett ügyfelekkel rendelkeznek, gyakran elfoglaltak és nehezebb náluk időpontot foglalni, hiszen sorban állnak értük.

A kisebb cégek, akik nem működnek régen, rendelkeznek idővel, de nincs annyi referenciájuk. Megmutatjuk, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a kiválasztás során az épületbontás előtt!

Nézzünk utána mennyire megbízható a cég

Mondhatjuk, hogy ez a legfontosabb szempont, hiszen olyan céget kell választani, aki az előre egyeztetett időpontban elvégzi a munkát, valamint komolyan veszi a jogszabályi előírások betartását, a biztonsági előírásokat. Az jó épületbontással foglalkozó cég rendelkezik a szükséges engedélyekkel, és tudja, hogy a szabályok be nem tartása komoly bírságokkal is járhat.

Veszélyes anyagok kezelése

gépi bontás során előfordulhat, hogy az építőanyagok között veszélyes anyagok is vannak. Ez egyaránt lehetséges családi házak, irodaházak, társasházak vagy ipari létesítmények esetében is. Fontos, hogy ezeket a vállalkozó felismerje és a megfelelő módon kezelje.

Karbantartott munkagépek

Természetesen mindenhol előfordulnak cserék, de ha egy cég kizárólag vadonatúj gépekkel dolgozik, megéri utána nézni, hogy mióta végzi tevékenységét az építőiparban és milyen tapasztalatai vannak. Ha azt látjuk, hogy egy cég karbantartott, rendszeresen szervizelt munkagépekkel dolgozik, és egyértelműen látszik, hogy rendelkeznek tapasztalattal, akkor nyugodt lehet, hogy jól választott.

Biztonsági intézkedések

Ha profi céggel dolgozik, akkor biztos lehet benne, hogy oda fognak figyelni mind a munkavállalók, mind a megbízó biztonságára. Ez azt jelenti, hogy betartja a munkavédelmi szempontokat, megbízható berendezésekkel dolgozik, amelyekkel nem történnek balesetek, és nem veszélyeztetik senki testi épségét.

Milyen szolgáltatásokat nyújthat

Az épületbontás során nem csupán a bontási feladatokat kell elvégezni, hanem egyéb, kapcsolódó feladatokat. Ilyenek lehetnek a konténeres sittszállítás, a tereprendezés gépi földmunka segítségével, a betondarálás az újrahasznosíthatóság érdekében.

Tereprendezés, hulladékszállítás, épületbontás

Szeretne olyan vállalkozóval dolgozni, aki széleskörű szolgáltatásokat képes nyújtani? Válasszon minket! Mi segíthetünk a fent felsorolt tevékenységekben, így nem kell több vállalkozóval egyeztetnie, és kapcsolatot tartania, hanem egy füst alatt elintézhet mindent.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és foglaljon időpontot minél hamarabb!

Elérhetőségeink:

Web: https://bontas-foldmunka.hu/

E-mail: sz.zoltan@interbridge-trade.hu

Telefon: + 36 20 969 3980

Kép forrása: Envato Elements

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.