Támogatott tartalom

Így könnyíti meg a betegszállítás a külföldi kezelésre járást

A kezelésekre járás mindig megviseli az embert. Elsősorban fizikailag, hiszen a testünk egy bizonyos stresszhelyzeten esik át, ami sokszor kimerültséggel jár.

Azonban ez a lelki világunkra is kihathat: a fáradtság irritációhoz vezethet, a kezelést pedig szorongás és aggódás előzheti meg, pláne ha első alkalommal megyünk – hiszen mégiscsak valami új, eddig ismeretlen folyamaton esünk át.

Ezek a negatív érzetek pedig intenzívebben is megjelenhetnek, ha a kezeléshez külföldre kell utazni.

Miért választanak a betegek külföldi kezelést?

Külföldi kórházba például akkor kell járnia a betegnek, ha ritka, vagy speciális kezelésre van szüksége, amit hazánkban nem tudnak biztosítani a számára. Ebben a helyzetben a beteg inkább rá van utalva a külföldi kórház látogatására – hiszen a megfelelő segítséget csak ott tudja megkapni.

Természetesen az is megeshet, hogy valaki tudatosan hozza meg a döntést, hogy külföldi kórházban szeretne kezelésen részt venni. Ennek számos oka lehet – külföldön lehet, hogy kevesebb a várakozási idő és hamarabb tud abban a kezelésben részesülni, amire szüksége van.

Ez kifejezetten fontos lehet azok számára, akiknek a betegség vagy a sérülés fájdalommal és diszkomforttal jár, amire minél hamarabb szeretnének megoldást kapni.

Vannak olyanok, akiket az ellátás színvonala vonz – egy külföldi kórház felszereltsége lehet, hogy számukra jobb lehetőséget nyújtanak és a kezelést egy modernebb környezetben tudják igénybe venni.

Megannyi oka lehet, hogy valaki miért egy külföldi kórházat választ – azonban egy közös vonás van bennük: az eljutás sokkal nagyobb tervezést igényel, mint belföldi kórház esetén, illetve több időbe is telik.

Magán betegszállítással külföldre – modern környezetben

Magán betegszállítás szolgáltatásunkat akár külföldi utazásnál is igénybe vehetik a betegek. Egy magán mentőautó egyedi felszereltsége lehetővé teszi, hogy a beteg egy kényelmes és modern környezetben töltse az utazás idejét.

Betegszállító autóinkban szintezhető fekvőágyak találhatóak, amik lehetővé teszik, hogy a beteg akár fekve is utazzon, ha pihenésre van szüksége a vizsgálat előtt, vagy után – ugyanis a szállítást úgy is lehetőség van kérni, hogy a beteget meg is várjuk, és hazavigyük.

Járműveink ezen kívül légkondicionáltak, illetve párnák és pokrócok is a beteg rendelkezésére állnak a maximális kényelem érdekében.

Gyorsan és hatékonyan

betegszállítás

Ha az út külföldre vezet, és ha nincs saját járműve a betegnek, akkor az eljutás különösen körülményes lehet. A tömegközlekedésnél előfordulhat a késés, ami külföldi útnál akár órákat is jelenthet, azonban ha időpontra sietünk, arról a késések miatt le is csúszhatunk.

Ez pedig további kellemetlenségekkel járhat, hiszen az új időpont akár hetekkel vagy hónapokkal később is lehet az előzőnél – sok esetben pedig nem engedheti meg a beteg az állapota miatt a további várakozást.

Ilyen esetben célszerű a magán betegszállítást választani, hiszen a beteg nincs tömegközlekedéshez és menetrendhez kötve – így lehet, hogy kevesebbet is kell várakoznia a kezelés előtt és után, helyette egyből hazafelé tudja venni az irány.

Betegszállító autóink a legmodernebb navigációs rendszerekkel vannak felszerelve, pont amiatt, hogy minden beteg a leggyorsabban és a leghatékonyabban eljusson a kórházba, majd haza. Nyomon tudjuk követni a forgalmi dugókat és az esetleges baleseteket, amik megnehezíthetik az utazást, és még időben ki tudjuk azokat kerülni.

Nem kell egyedül nekivágni az útnak

Ha a beteg idősebb, vagy nem tudja senki elkísérni, akkor egyedül egy külföldi kezelésre látogatni kockázatos, akár veszélyes is lehet.

Nem látjuk előre, hogy mennyi energiát fog a kezelés kivenni belőlünk, és meglehet, hogy sokkal fáradtabban és bágyadtabban jövünk ki a kórházból, mint azt terveznénk – így még akkor sem ajánlatos megtenni a hazautat, ha saját járművel érkeznénk, hiszen akár baleset is lehet a vége!

Ha viszont magán betegszállítással érkezik és távozik a beteg, akkor nem csak egy jól felszerelt környezetben utazhat, hanem szakemberekkel is, akik készen állnak arra, hogy a beteg bármilyen panaszában a segítségére legyenek.

Egy kórházi kezelés sem testileg, sem lelkileg nem könnyű folyamat – hatalmas segítség lehet, ha valaki teljes együttérzéssel és támogatással áll mellettünk, pláne, ha egy idegen, külföldi környezetbe kerülünk.

Az MV Betegszállítás külföldre is elkíséri Önt

betegszállítás

Egy külföldi kezelésre való eljutás sokkal alaposabb tervezést igényel, mint egy belföldi kórházlátogatás.

Sokkal hosszabb és körülményesebb utazással kell számolnunk, felmerülhetnek olyan problémák is, hogy esetleg tömegközlekedéssel nem oldható meg a kijutás, vagy a kezelés körülményeiből adódóan nem tud a beteg a saját járművével biztonságos állapotban közlekedni – ilyenkor célszerűbb segítséget kérni és előtérbe helyezni saját magunk egészségét, illetve mások biztonságát is.

Magán betegszállítási szolgáltatásunk a külföldi kezelésekre való kijutásában is segít – a beteget elszállítjuk az adott kórházba, akár az osztályra is felkísérjük és a gyógyszer kiváltásában is segítségére lehetünk. A visszajutáson sem kell aggódni, hiszen akár meg is várjuk a beteget, hogy egy percig se kelljen egyedül megbirkóznia a folyamattal.

A betegszállítás és a teendőink ellátása mellett támogatást is nyújtunk – hiszen mindenki megérdemli, hogy emberséges és tisztességes bánásmóddal essen át egy nehéz helyzeten.

További információkért a külföldi betegszállításról pedig bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.