Támogatott tartalom

Így könnyíti meg a mindennapokat egy billenő platós kisteherautó

Számos olyan kis-és középvállalkozás létezik, ahol a mindennapok részét képezi a nehéz vagy nagy méretű tárgyak, eszközök, anyagok, kiegészítők szállítása egyik pontból a másikba. Egy teherautó ilyen esetben túl nagy, egy sima személyautó viszont túl kicsi. Ilyenkor remek választást jelenthet egy billenő platós kisteherautó. Lássuk, miről is van szó pontosan!

A billenő platós kisteherautó megkönnyíti a mindennapi munkavégzést

Egy billenő platós kisteherautó előnyeinek hála a fizikai munkával járó folyamatok bizonyos mozzanatai leegyszerűsítők és megkönnyíthetők. Ennek köszönhetően pedig fokozható a teljesítmény, elkerülhető a teljes kimerülés és növelhető a koncentráció is a munkavállalók körében.

Hiszen egy ilyen jármű esetében találkozik egymással a platós szerkezetének erősségei, valamint a billenőplatós rendszer praktikussága egyaránt. Külön extra, hogy mivel a billenési szög ebben az esetben 45°, nem csak nehéz építőanyagok, de ömlesztett áruk lerakodására is tökéletesen alkalmas.

Vagyis nem kérdés, hogy az ilyen tevékenységi körű cégek számára elengedhetetlen egy ilyen jármű használata. Vagyis a felpakolás és a lerakodás, valamint a szállítás is sokkal egyszerűbbé válik mindezek által.

A különleges kialakítás előnyei

billenő platós kisteherautó

A billenő platós kisteherautó modellekkel kapcsolatban a rövid vagy hosszú tengelytávú változatok szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel vannak kombinálva, ami által minimum 815 kg-nyi, maximum 1345 kg-nyi hasznos teherbírással rendelkeznek. Ezen felül a Porter NP6 öt különböző felszereltségi szintet kínál.

Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását. A billenő platós kisteherautó lelkét pedig egy 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor adja, amely rövid, illetve hosszú hatótávú változatban is kapható.

Vagyis a fentieket látva egyáltalán nem kérdés az, hogy ahol a nehéz anyagok szállítása, valamint az anyagok megfelelő helyre rakodása a mindennapi rutin feladatok részét képezik, ott egy ilyen kisteherautó nagyon hamar hasznos munkatárs lehet.

Hiszen rengeteg időt és energiát spórol meg az adott munkakörben dolgozók számára. Az így felszabaduló kapacitást pedig hasznos tevékenységekre fordíthatják, nem beszélve a munkakedv növekedéséről.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.