Lakberendezés

Így válassz forgószéket otthonra: segítünk a döntésben

Íme, a legprofibb tippek vásárlás előtt.

A forgószékek visszatértek a köztudatba, méghozzá nem is akárhogyan. Összegyűjtöttünk néhányat a legjobb tippek közül, amelyek segítségével modern, kényelmet varázsolhatsz az otthonodba.

Lehet, hogy a 70-es évek retro forgószéke kiment a divatból, de ne aggódj: új forgószékek készültek, amelyek a modern formatervezés elveihez igazodnak.

A vintage szerelmesei azt fogják tapasztalni, hogy a forgószékek szinte mindenhol beszerezhetők.

A legrangosabb divatmagazinok a forgószékeket, különösen azok túlméretezett fajtáját jelölik meg az idei legtrendibb darabként, amit érdemes beszereznünk otthonra.

„Az elmúlt néhány évtizedben főleg irodai székekből láttunk forgó változatot. Talán ezért is üdvözöljük, hogy ez a stílus visszatér az otthoni környezetbe. A vintage stílusú forgószékek általában meglehetősen nagyok és terjedelmesek” – mondja Leah Howatson, a Castlery marketing vezetője. Ha szeretnéd megtalálnia hozzád leginkább illő modellt, válogass a most 30 éves RS Bútor weboldalán!

Miért éri meg otthonra beszerezni egy forgószéket?

A vintage székeket a letisztult vonalak, az ívelt élek, az élénk színek, valamint a minden foltnak ellenálló, kiváló minőségű anyagok különböztetik meg a modern forgószéktől. Ez a trend azonban nemcsak a stílus és a design szempontjaira vonatkozik:

„A zökkenőmentes elforgathatóság jobb személyes beszélgetéseket tesz lehetővé, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbb statikus nappali ülés a tévé felé mutat. A forgószékek tökéletesek a szórakozáshoz, különösen olyan összejöveteleken, ahol az emberek szétszórtan tartózkodnak a helyiségben” – mondja Howatson.

A forgószékek könnyűvé teszik a manőverezést anélkül, hogy ténylegesen mozognának, és nagyobb mobilitást biztosítanak, mint egy álló szék. Tökéletesek a nappaliba és az étkezőbe is, vagy a kellő mobilitáshoz az íróasztal mögött.

A forgószék sokoldalú társalgási területet hoz létre, ugyanolyan elegáns és hangulatos megjelenéssel, akárcsak a hagyományos karosszék.

A hétköznapi, rusztikus hangulatú lakóterekhez klasszikus, vászonszoknyás forgószékek állnak rendelkezésre.

A legfontosabb szempont: keress olyan forgószéket, amelyben kényelmesen érzed magad! A lényeg, hogy megfelelő magasságban ülj, könnyű legyen beleülnöd és kiszállnod belőle. A székben ülve minden beállítási kezelőfelületnek könnyen elérhetőnek kell lennie és karnyújtásnyira kell elhelyezkednie.

Kép forrása: Rs.hu

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Lakberendezés

Comments are closed.