Élet-Stílus

iPhone 15 tokok leplezték le az új modellt

A pletykagyár zümmög az Apple legújabb iPhone-járól és annak funkcióiról. És habár az Apple hivatalosan még nem jelentette be, hogy melyek ezek a funkciók, valószínűleg szeptemberben fogják megtenni, amikor az Apple évente bemutatja az új telefonokat.

Kiszivárgott információk mutatják be a helyreállított hangerő és bekapcsológombokat, valamint az új néma gombot, aminek a kivágása, a telefontokon is más helyre került.

A híresztelések szerint az Apple több tervezési finomhangolást tervez az új iPhone 15 modelljéhez. Új képek jelentek meg a telefon tokjáról, amelyek azt mutatják, hogy a hangerő és bekapcsológombok kissé lentebb helyezkednek el, mint az iPhone 14 Pro-n, valamint egy enyhén nagyobb alsó kivágás is látható.

Valószínűleg ez azért van, hogy helyet adjon egy USB-C töltőportnak, mivel az Apple úgy tűnik, hogy végre megszabadulna a Lightning porttól az iPhone 15 sorozattal.

iPhone 15 tok változtatások

Ezen a héten különböző források tettek közzé előzetes képeket a rendelhető iPhone 15 tok kiegészítőkről a Weibo és a Twitter platformokon, ahogy a Phonebox.hu is észrevette.

A helyreállított hangerő és bekapcsológombok mellett a tokok egy kivágást mutatnak a híresztelt új külön dedikált néma gomb számára, amely állítólag helyettesíti majd a hangerő gombok felett elhelyezkedő hagyományos néma kapcsolót.

Az iPhone 15 tok kivágása kisebbnek tűnik, mint az előző széria néma kapcsolóé, valószínűleg azért, mert egy gombnak nem kell ugyanannyi hely, mint egy kapcsolónak, mivel már nem kell oldalról megfogni.

Ugyanezt a néma gombot azt pletykálják, hogy kétszintes funkciót fog ellátni, hasonlóan az Apple Watch Ultra-n található gombhoz. A jóslat szerint hasonló funkciót fog ellátni, lehetővé téve a felhasználók számára testreszabható gyorsbillentyűk futtatását, valamint a néma üzemmód aktiválását és deaktiválását.

Az Apple Watch Ultra gombja elindíthat edzéseket, funkcionálhat stopperként, gyorsbillentyűként szolgálhat a Merülés funkcióhoz, aktiválhatja az óra Wayport és Visszaút funkcióit, bekapcsolhatja az óra zseblámpáját vagy más testreszabható funkciót hajthat végre.

Nagyobb kamerák érkeznek

Egy másik már elérhető iPhone 15 tok, amit a Twitter felhasználó Majin Bu megosztott, arra utal, hogy a modell nagyobb kameralencsékkel és egy nagyobb mikrofonnal rendelkezik. Érdekesség, hogy ez a tok úgy tűnik, egy szilárd állapotú hangerőszabályzó kivágást tartalmaz, ellentétben a dedikált hangerőgombokkal.

Korábban az iPhone 15 Pro korai pletykái erre a tervezési változásra utaltak, bár azóta újabbak keringenek arról, hogy az Apple 2024-ig kivár a módosított gombok bemutatásával.

Nem vagyunk biztosak benne, hogy ez már a jelenlegi generációban megtörténik-e vagy sem, de az Apple úgy tűnik, készül arra, hogy elmozduljon a mechanikus gomboktól, és a haptikus visszajelzés felé vegye az irányt. Az a logika vezérel, hogy ez tartósabb általános tervezést eredményezne a prémium okostelefonjuk számára.

A Pro sorozathoz kapcsolódó további tervezési frissítési pletykák közé tartozik egy titánium váz a strapabíró, de könnyebb Pro iPhone számára, enyhén ívelt élekkel és karcsúsított keretekkel. Azonban az iPhone 15 Pro Max modell várhatóan erőteljesebb 6x-os távolságbeállítású objektívet kap.

iPhone 15 bemutatásának a dátuma

Az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max modell várhatóan ősszel kerül piacra az Apple szeptemberi eseményén, egy elemző szerint a konkrét kiskereskedelmi piaci bevezetés dátuma szeptember 22/23 lehet. Addig azonban beszámolunk minden meggyőző szivárgásról, amelyek felmerülnek, és összegyűjtjük azokat.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Élet-Stílus

Comments are closed.