Támogatott tartalom

Jó választás egy billenő platós kisteherautó a kishaszongépjárművek világában

Amikor azt mondjuk, kishaszongépjármű, az bizony igen széles kategóriát ölel fel, hiszen csaknem másfél ezer ilyen jármű létezik, amelyek egytől egyig más szempontból különlegesek. A billenő platós kisteherautó ezek között egy olyan csoportot képvisel, amely számos magánszemély és vállalkozó nagy kedvence.

Egy kishaszongépjármű előnyei

A helyzet az, hogy számos előnye van annak, ha az ember egy megfelelően felszerelt kishaszongépjármű tulajdonosa. Hiszen modelltől függően elmondható, hogy ezeknek az autóknak a raktere nagy méretű szállítmánnyal is boldogul, nem beszélve arról, hogy igen komoly súlyokat bír el.

Ennek ellenére az alap méretei kisebbek, mint a hasonló kapacitással bíró társaié, ami egyszerűvé teszi akár a városi közlekedést is, ráadásul a fenntartást is nagy mértékben könnyebbé teszi. A fokozott kezelhetőség, valamint a környezetbarát motorok pedig csak még jobbá teszik mindezt, ráadásul a vele járó kiadásokat is karcsúbbá varázsolja.

Mitől olyan különleges egy billenő platós kisteherautó?

kishaszongépjármű

Számos olyan szituáció létezik, amelyek esetében hatalmas segítséget jelenthet egy billenő platós kisteherautó. Hiszen egy ilyen járműnek számos előnye van, amelyeket egytől egyig a nem mindennapi kialakítása szolgál. Egyrészt a billenési szög e gépek esetében 45°, ennek köszönhetően pedig nem csak nehéz építőanyagok, de ömlesztett áruk lerakodására is tökéletesen alkalmassá válnak.

Mindezeken felül lényeges információ a billenő platós kisteherautó modellekkel kapcsolatban, hogy a rövid vagy hosszú tengelytávú változatok szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel vannak kombinálva, ez pedig minimum 815 kg-nyi, maximum 1345 kg-nyi hasznos teherbírást eredményez.

Ráadásul a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását. E kishaszongépjármű lelkét pedig egy 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor adja, amely rövid, illetve hosszú hatótávú változatban is kapható.

Vagyis mindezeket látva nem kérdés, hogy egy hasznos, praktikus, a mindennapi munkavégzést nagy mértékben segítő kishaszongépjárműről van szó, amely nagyon sokat tehet hozzá az idő-és energia hatékony munkavégzéshez.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.