Támogatott tartalom

Kényelmes és divatos olasz gyógypapucsok munkába és hétköznapokra

Bár Olaszországról jellemzően nem a gyógypapucsok világa jut eszünkbe először, nem mehetünk el szó nélkül e minőségi lábbelik létezése mellett. Ugyanis az olasz gyógypapucsok elképesztően sokat tudnak nyújtani a viselőjük számára mind az egészség, mind pedig a divat terén. Lássuk, miről is van szó pontosan!

Az olasz gyógypapucsok világában találkozik a komfort és az egészség

Az olasz gyógypapucsok speciális kényelmi kialakítású, valódi bőrből készült lábbelik, amelyek egész napos komfort érzetet biztosítanak annak, aki viseli őket.

Az egészséget pedig az anatómiailag kialakított talpágy és a zselés talpbetét alapozzák meg, amelyek közül az utóbbi alátámasztja a láb izmait, így egyszerre lesz egészséges és komfortos is használatuk. Ráadásul az olasz gyógypapucsok további nagy előnye a fentieken kívül, hogy talpukon található egy csúszásgátlóval ellátott tapasz, amely sokkal jobb tartást biztosít, mint hagyományos társaik.

Az úgynevezett antishokkos saroknak köszönhetően pedig ezek a lábbelik a gerincet érő rezgések 50%-át elnyelik, ami azt jelenti, hogy a mindennapi terhek felét leveszik az emberről a szó szoros értelmében.

Egy női gyógypapucs, amely egészségpénztárban is elszámolhatók

olasz gyógypapucs

További pozitívum, hogy mivel a gyógypapucsok mindegyike hivatalosan bevizsgált egyéni védőeszköznek minősül, ezért egészségpénztáraknál is elszámolható. Vagyis ennek köszönhetően még költséghatékonnyá is tehető a vásárlás, amellyel megalapozhatod az ízületeid, csontjaid és a gerinced egészségét is úgy, hogy közben egy új, trendi papucs tulajdonosa leszel.

Trendi női gyógypapucsok

Nagyon sokak által gondolt tévhit az, hogy egy ilyen női gyógypapucs otromba és a legkevésbé sem divatos, hiszen elsődleges funkciójuk az egészség megtartása. Ám a gyártók ma már az aktuális trendekre is figyelnek, ennek köszönhetően pedig ezek az olasz gyógypapucsok már sokkal inkább hasonlítanak a divatlapokban látható termékekre.

Ennek köszönhetően pedig külső szemmel észre sem lehet venni, hogy nem divat lábbelit visel az ember. A pántos, tépőzáras, csatos vagy zár fej résszel rendelkező modellek között mindenki megtalálhatja a számára tökéletes verziót, amely számos különböző árnyalatban és mintázattal elérhető.

Vagyis amikor az olasz gyógypapucsok között válogatsz, egyedül a méretet és az ízlésedet kell figyelembe venni, hiszen mindegyik modell egyformán az egészségedet támogatja.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.