Élet-Stílus

Lézeres szőrtelenítés: a bársonyos, szőrmentes bőr receptje

Borotválkozás, gyantázás, epilálás – ezek mindegyike már régóta a nem kívánt szőrszálak eltávolításának leggyakrabban alkalmazott módszerei. Ezekkel az eszközökkel nemcsak időigényes a szőrtelenítés, de fájdalmas és kellemetlen is lehet, miközben irritálják bőrét.

Van egy kényelmesebb, hatékonyabb alternatíva, amely szőrtelen és selymes bőrt kínál – ez pedig nem más, mint a lézeres szőrtelenítés.

A lézeres szőrtelenítés egy olyan eljárás, amely nagy népszerűségre tett szert hosszú távú hatékonysága miatt, ráadásul vélemények, tapasztalatok és szakmai publikációk alapján kétségtelenül a leghatékonyabb szőrtelenítési módszerként tartják számon.

Bár a lézeres szőrtelenítés mellett nem egyszerű elköteleződni akár a költségek, akár a kezelőgépben való bizalmatlanság miatt, ez egy olyan döntés, amelynek segítségével  akár véglegesen megszabadulhat az esztétikai, higiéniai okokból zavaró szőrszálaktól.

Ha elbúcsúzna a rövid távú megoldást kínáló, szőrtelenítési módszerekkel való kísérletezéstől, érdemes megismerkednie a legmodernebb DEKA MOTUS Moveo technológiával működő szőrtelenítéssel, amely minden szőr és bőrtípusra megoldást nyújtó biztonságos, fájdalommentes orvosi lézeres szőrtelenítés lehetőségét kínálja.

Miért a lézeres szőrtelenítés áll a rangsor első helyén?

A lézeres szőrtelenítés leggyakrabban elsőként ismertetett előnye annak hosszú távú hatása. Ellentétben más módszerekkel, amelyek gyakori ismétlést igényelnek akár napi / heti szinten, a lézeres szőrtelenítés esetében  néhány kezelés jelentősen csökkentheti a szőrnövekedést a kezelt területen, akár véglegesen is megszüntetheti azt.

Emellett azonban több előnye is van annak, ha a DEKA MOTUS készülékkel végzett eljárást választjuk:

Pontos és precíz

Az Alexandrit és ND:Yag lézerforrások ötvözetével a készülék alkalmas az eddigi eljárásokkal szemben minden szőr és bőrtípus esetében, még napbarnított bőrön is biztonságos és hatékony szőrtelenítést végezni. A finom és vékony szőrszálak kezelésére kifejezetten az Alexandrit hullámhossza az, amely a leghatékonyabb.

Nem jár fájdalommal

Más szőrtelenítési módszerekkel ellentétben a lézeres szőrtelenítés során sokkal kevesebb kellemetlenségre számíthat. Például a DEKA MOTUS készülék kezelőfejében beépített érintkező hűtőrendszer garantálja a maximális komfortot és kényelmet a kezelés során.

Jövedelmező befektetésnek minősül

A lézeres szőrtelenítés költsége magasabb más szőrtelenítési módszerekénél, azonban ha figyelembe vesszük a hosszú távú előnyöket és azt, hogy kevés kezelésszámmal is elérhető az optimális eredmény, összességében csökken a lézeres szőrtelenítés ár az összköltséget tekintve.

Gyakran ismételt kérdések – most válaszokat kaphat!

lézeres szőrtelenítés

Kép forrása: Portabellavita.hu

Mint minden kezelés, eljárás esetében, a lézeres szőrtelenítésről olvasva is felmerülhet Önben néhány olyan kérdés, amelyre szeretne választ kapni. Most 3 olyan kérdésre adunk választ, amelyeket a leggyakrabban tesznek fel az érdeklődök a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban!

“Milyen gyakran kell kezelésekre járnom?”

A lézeres szőrtelenítés gyakorisága számos tényezőtől függően változhat, beleértve az adott személy szőr- és bőrtípusát, valamint a kezelési területet.

Ha általánosságban beszélünk a kezelések gyakoriságáról, úgy a kezdeti fázisban 4-6 hetes időközönként (a szőrnövekedési ciklus szinkronizálásának céljából), a késői szakaszban pedig 6-8 vagy 10-12 hetes időszakokra növekedhet a kezelések közötti idő (abból az okból, hogy az elkezdett kezelések fenntartsák a szőrtelenítés hatását).

“Fájdalmas lesz a kezelés?”

A lézeres szőrtelenítés során a kellemetlen érzés minimális, a bőr érzékenységétől függően változó lehet. A technológia fejlődésével – a DEKA MOVEO megjelenésével szinte fájdalommentes az eljárás. Ahogyan azt már említettük, a kezelőfejben olyan beépített érintkező hűtőrendszer található, amely mindent megtesz a komfortérzetért.

“Milyen területeken végeznek lézeres szőrtelenítést? 

A lézeres szőrtelenítés nemcsak a karokon és a lábszárakon alkalmazható, de akár arcon, a hónaljon, és az intim területeken is képes hatékonyan és biztonságosan szőrtelenítést végezni.

A lézeres szőrtelenítés kényelmes és hosszú távú megoldását azoknak ajánljuk, akik hosszan tartó hatásra vágynak és fontos számukra a költséghatékonyság és az ár/érték arány.

A borotválkozás, a gyantázás és az epilálás végtelen körforgásából lehetőséget kap kilépni, így érdemes megfontolni a lézeres szőrtelenítés lehetőségét.

Szabaduljon meg a zavaró szőrszálaktól, a szőrtüsző gyulladástól és élvezze a sima, bársonyos tapintású bőrfelszínt, amelynek köszönhetően magabiztosan vehet fel szoknyát, ujjatlan felsőket, fürdőruhákat.

Biztonságos kezelés részese lehet az orvosi minősítésű innovatív technológiával, orvosai pedig gyors, fájdalommentes lézeres kezelést biztosítanak a Moveo technológia segítségével.

A Porta Bella Vita orvosesztétikai klinika

A Porta Bella Vita orvosesztétikai klinika orvosai és szakemberei között biztos kezekben lehet.

A lézeres szőrtelenítés csak egy része bőséges kezeléseik, szolgáltatásaik kínálatának.

Több eljárást is igénybe vehet: különböző arc, bőr, testkezelés is elérhető, amelyek kifejezetten arra koncentrálnak, hogy azokra a problémákra nyújtsanak megoldást, amelyek zavarják Önt.

Túlzott izzadás, szülés utáni regeneráció, esetleg zsírcsökkentés és izomépítés vagy arc harmonizáció?

A Porta Bella Vita orvosesztétikai klinika alapos konzultációval és személyre szabott kezelési tervvel és webshopjuk termékeivel tesz meg mindent azért, hogy a külsejével kapcsolatos vágyai valóra váljanak, boldog mosollyal nézzen a tükörbe, megszabaduljon mindennapi problémáitól, például a zavaró szőrszálaktól.

A szőrtelenítés jövője most az Ön számára is elérhető: vegye fel a kapcsolatot a Porta Bella Vita csapatával és kezdjen bele a szőrtelenítés fájdalommentes és hatékony folyamatába.

Képek forrása: Portabellavita.hu

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Élet-Stílus

Comments are closed.