Lakásfelújítás

Megéri használt ingatlanba fektetni? Fel lehet költséghatékonyan újítani?

Sohasem késő befektetni, sőt sohasem túl korai! Jobb valami olyan megvásárlásán gondolkodni, ami hozza idővel a pénzt, mint a perselyben tartogatni az érméket, amik előbb-utóbb úgyis veszítenek az értékükből. Na, de vajon milyen irányba célszerű elindulni?

A szakértők az ingatlanvásárlást javasolják, ráadásul lehetőleg minél előbb, mert nagyon úgy néz ki, hogy a szegmens újabb ugrásszerű árnövekedés előtt áll.

Mi van akkor, ha újra nem futja?

Teljesen rendben van, hogy vadonatúj lakásra csak kevesen ruházhatnak be könnyeden. Az is normális, hogy az újszerű variációkért sem egyszerű tolongani. Ugyanakkor akadnak felújításra váró típusok, amikben nagyon sok a fantázia.

Tény, hogy jelenleg nem a legjobb formájukat mutatják, ezen azonban kifejezetten könnyű változtatni. Például a fürdőszoba felújítás segítségével máris több millió forinttal nőhet az ingatlan értéke. Az, hogy a mellékhelyiség és a fürdő mennyire komfortos, milyen érzetet kelt a használatuk stb. prioritást élvez!

A minél magasabb komfortfokozat elérése a végső cél, aminek a közbenjárásával egy aktuálisan kevésbé vonzó állapot csodálatosan helyrehozható.

Előfordulhat, hogy a komplett felújítás túlságosan nagy falat?

Természetesen, sőt! A legtöbben nem tudnak egyből nekiesni a komplex renoválásnak, főleg a vásárlás után. Viszont nem is kell feltétlenül rögtön az egész helyiség átvariálásában gondolkodni. Lépésekben is határozottan messzire el lehet jutni.

Kezdődhet minden a WC tartály csere tető alá hozásával. Aztán folytatódhat a többi szaniter állapotfelmérésével, javításával, adott esetben cseréjével. Így szinte észrevétlenül teljesen új arculatot nyerhet a fürdőszoba anélkül, hogy a felújítás megvalósítása döbbenetes anyagi és egyéb terheket hozna magával.

Úgyhogy mindenre és minderre van megoldás, legalábbis cégünk mentalitása szerint mindenképpen. Részleges és teljes felújítást garanciálisan vállalunk, tehát mellékes, hogy a fenti forgatókönyvek közül melyik játszik, számunkra bármelyik megvalósítható.

Kép forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Lakásfelújítás

Comments are closed.