Támogatott tartalom

Megterhelő lakáskiürítés? A konténer rendelés a segítségére lehet!

Tele van lomokkal és selejtezésre váró dolgokkal a most vásárolt, vagy éppen örökölt háza? Teljesen tanácstalan, hogy hogyan kezdjen hozzá és hova szállítsa el a feleslegessé vált holmikat? Ha válasz igen, akkor döntsön a konténer rendelés mellett.

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy egy lakás vagy ház kiürítése nagy munkával jár, ugyanis a koros vagy elhagyatott házak tele lehetnek régi, már hosszú ideje nem használt dolgokkal.

Ha az örökölt házát értékesíteni szeretné, akkor mindenképpen szükséges szépen rendbe tenni, hogy az értékéből ne veszítsen az esetleges felhalmozott lomok és az ezzel járó kosz miatt.

Abban az esetben pedig, ha a megvásárolt ház korábbi lakói nem pakoltak ki, akkor felújítás, festés elkezdés előtt kénytelen kiüríteni és megszabadulni mindentől, ami felesleges.

Ne halogassa a kipakolást!

Bármennyire is nehéz, érdemes a lomtalanításon vagy a lakás kiürítésén minél hamarabb túlesni. A lomok elszállításához pedig a legjobb választás a konténer rendelés. Ilyenkor leginkább a vegyes hulladék konténer rendelését ajánljuk, mivel a sitten kívül egyéb anyagokat is pakolhat bele:

  • a bútorokat,
  • textíliákat, ruhákat,
  • könyveket,
  • játékokat
  • és egyéb felesleges tárgyakat.

Fontos megemlíteni azonban, hogy a konténerbe csak szilárd anyagok kerülhetnek és szigorúan tilos veszélyes anyagokat elhelyezni benne.

Konténer bérlés egyszerűen

Amennyiben a vegyes konténer bérlés a megfelelő megoldás az Ön számára, akkor keressen fel minket bármelyik elérhetőségünkön. A konténer bérlés lépései:

  1. Az igényfelmérést követően egyedi árajánlatot készítünk. 4,5,6, 8 és 10 m3-es konténer közül választhat, amelyek hagyományos és lenyitható kivitelben is rendelkezésre állnak.
  2. Ha sikerült kiválasztani a méretet és típust, akkor az előre leegyeztetett időpontnak megfelelően kiszállítjuk a konténert.
  3. Miután Ön végzett a lomtalanítással elszállítjuk a konténert.

Fontos megemlíteni, hogy ha konténer elhelyezésére közterületen kerül sor, akkor a kiszállítás megelőzően területfoglalási engedélyt kell kérni a területileg illetékes önkormányzatnál. Ennek elmulasztása esetén akár büntetést is kiszabhatnak, így ezt feltétlenül szükséges észben tartani.

Konténer rendelés árai

konténer rendelés szolgáltatásunk Budapest teljes területén elérhető az év összes napján. Az áraink függnek a kerülettől és a konténer méretétől is, illetve egyedi árajánlatot készítünk a vegyes hulladék konténer rendelés esetében.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre, amennyiben kérdése lenne: segítenek, hogy milyen esetekben szükséges a sittszállítás vagy vegyes hulladék konténert rendelni; milyen méretű konténert érdemes választani, valamint az árakról is bővebb tájékoztatást adnak.

Szeretné, hogy időben megérkezzen a konténer? Zökkenőmentesen intézné a lomtalanítást? Válasszon minket, hogy minden problémamentes legyen!

Telefonáljon még ma és egyeztessen időpontot.

Keressen minket elérhetőségeinken!

Web: sittkontener.hu

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu

Mobilszám: +36/70-368-58-24

Kép forrása: Envato Elements

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.