Élet-Stílus

Miért válassz felújított Samsung okostelefont? 3+1 érv a zöldebb hétköznapokért

Miért költenél egy kisebb vagyont új okostelefonra, amikor a felújított telefonok közelebb vannak, mint gondolnád? Egy felújított telefon egyszerre pénztárcabarát és környezettudatos megoldás is, hiszen jóval a bolti ár alatt juthatsz hozzá a kiszemelt készülékhez és az ökológiai lábnyomodat is jelentősen csökkentheti.

Sőt mi több, a garanciáról sem kell lemondanod! Jöjjön 3+1 ok, hogy miért válassz a javított Samsung telefonok közül a Rejoy.hu-n!

Felújított telefonok – pont, mint az újak

A second hand elektronikai cikkekkel kapcsolatos ellenérvek között gyakran merül fel az általános bizalmatlanság az eladóval és a termék állapotával kapcsolatban. Nem véletlenül, hiszen nagy eséllyel mindannyian hallottunk már katasztrófálisan végződő használt telefon adás-vételről, rejtett hibás készülékekről.

A Rejoy.hu ezt küszöböli ki azzal, hogy minden beérkezett telefon egy többlépcsős külső-belső ellenőrzésen megy keresztül annak érdekében, hogy a lehető legjobb állapotban kerüljön új tulajdonosához.

Hardver, szoftver és esztétikai ellenőrzés is történik a telefonokon, így a felújított Samsung telefonok megfelelő állapotban várják az online felületen keresztül vásárlókat. A belső mellett a külső sincs elhanyagolva, hiszen minden telefonon külső és belső tisztítás is történik.

Gyors és egyszerű adásvétel

samsung telefonok

Kép forrása: Canva.com

A korábban említett ellenérzések és bizalmatlanság kiküszöbölésére a Rejoy.hu azt a megoldást találta ki, hogy az eladással járó összes kellemetlenséget átveszi az eladótól és a vásárlótól is. Egy megbízható és átlátható rendszert létrehozva a használt telefontól megváló eladónak és vásárlónak nem is kell találkoznia, hiszen mindenki a saját otthona kényelméből intézheti az eladást és a vásárlást is.

Egy gyors és könnyű általános állapotfelmérés után az eladó ingyenes futárszolgálattal beküldi a telefont a Rejoy.hu központjába, ahol a szakszerű ellenőrzés után felkerül a weboldalra. Ezután, szintén az otthonod kényelméből, kiválaszthatod a számodra szimpatikus készüléket, ami néhány napon belül meg is érkezik hozzád.

Természetesen az esetleges meghibásodásokra is van megoldás, hiszen a Rejoy.hu 12 hónap garanciát vállal a telefonokra, valamint 30 napos pénzvisszafizetési garanciával is élhetsz, ha nem azt kaptad, amit szerettél volna.

Azt kapod, amit látsz

felújított telefon pontosan olyan állapotban kerül új tulajdonosához, ahogy a honlapon látható. Minden készülék mellett szerepel egy részletes leírás a telefon paramétereiről és műszaki állapotáról.

A részletes leírás mellett pedig jó minőségű HD fotók is készülnek a készülékekről, hogy pontosan láthasd a felújított Samsung telefonok állapotát. A részletes leírás és jó minőségű képek által megbizonyosodhatsz az általad kinézett készülék minden tulajdonságáról.

+1 Környezettudatos… és olcsó

Tudtad, hogy a megunt készülékek szemétbe dobása veszélyes hulladékká válik, ami a globális veszélyes hulladék nagyjából 70 %-át jelenti? És azt, hogy a telefongyártás az élen jár a környezetszennyező iparágak között? Ijesztő, nem? Használt telefon vásárlásával tehetsz ez ellen is!

Nem beszélve arról, hogy a pénztárcáddal is jót teszel! A Rejoy.hu-n keresztül vásárolt használt mobilok akár 40%-kal is olcsóbbak lehetnek a bolti árnál, ráadásul ingyenes házhozszállítással 1-3 nap alatt meg is érkezik hozzád az új mobil! Ha pedig úgy érzed, hogy az egyösszegű vásárlás most túl nagy kiadás lenne, a javított telefonok jelentős részénél 12 havi részletfizetés is lehetséges.

Képek forrása: Canva.com

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Élet-Stílus

Comments are closed.