Lakberendezés

Milyen ágyneműt vegyél a gyerekszobába? – Tippek választáshoz!

Az ágynemű kiválasztása nem tűnik komoly kihívásnak a gyerekszobába, egészen addig, amíg meg nem látod a teljes kínálatot. Ugyanis innentől kezdve komoly dilemmák merülnek fel benned és rájössz, egyáltalán nem könnyű kiválasztani a gyermeked számára leginkább megfelelőt a széles választékból.

Milyen a tökéletes ágynemű a gyerekszobába?

Egy tökéletes gyerek ágynemű szett legfőbb ismérve, hogy mindent megtalálsz benne, amire a gyermekednek a tökéletes alváshoz szüksége van. A pihe-puha paplan és a kényelmes párna mind garantálják azt, hogy a gyermeked kényelmesen alhat minden éjszaka.

Nem beszélve arról, hogy ha mindez kiegészül azzal, hogy a kedvenc mesefigurája köszön vissza a takaróról és a párnáról, akkor biztosan édes lesz az álma és egyből tudomásul veszi majd, ha eljön a lefekvés ideje.

Hiszen nincs is annál jobb, mint amikor egy játékkal és kalandokkal töltött nap után a puha, kényelmes ágyban pihenheti ki magát a gyermek.

Legyen komplett a szett!

Az ideális szettben egymáshoz passzoló takarót és kispárnát is találsz, amelyek tökéletesek ahhoz, hogy egy apró gyermek számára tökéletessé tegyék az alvásidőt akár délután, akár este hajtja álomra a fejét. Vagyis ha van rá lehetőség, mindenképpen olyan megoldást keress, ahol nem egyesével kell megvenni a szett részeit.

Számít az anyag minősége is!

Nagyon fontos, hogy minőségi és tartós anyagból készüljenek ezek az ágyneműk, hiszen ez adja meg a kényelmes, pihentető alvás alapját, ami után jöhet a fergeteges játék.

Természetesen ezeket külön-külön is beszerezheted, szettben vásárolva azonban egyrészt spórolhatsz, másrészt pedig biztos lehetsz abban, hogy nem lesz elérés a minőségben két termék között. Ideális esetben a párnában és takaróban levő fleece szálak igen erősek, így nem kell attól tartanod, hogy összemennek, megnyúlnak vagy meggyűrődnek.

Így bátran moshatod mosógépben 40 fokon. A benne levő töltet a külső huzattal össze van varrva, így nem tud összecsomósodni még a mosás során sem. A száradást követően alacsony hőfokon, nyomás nélkül vasalható.

A 100%-ban pamutból készült takaró és párnahuzat nem csak a komfortos pihenést biztosítják, de a mintának hála biztos lehetsz abban is, hogy nem kell majd könyörögni a gyerkőcnek, hogy bújjon végre ágyba. A nyugodt pihenést pedig mindig vidám percek követik.

Találok majd erre a méretre megfelelő huzatot?

A szabványméretnek köszönhetően nem kell aggódnod a huzatok mérete miatt sem, ugyanis nem lesz nehéz találnod rá megfelelő ágyneműket. Ráadásul mind a takaró, mind pedig a párna méretei megegyeznek az óvodás szabványméretekkel is, így könnyedén felhúzható rá az itt található huzatok közül is bármelyik, ha arra van szükség.

Ha az oviba is szükséged ágyneműt vinnetek vagy szeretnéd, ha a sajátjában aludna, annak sincs akadálya, ugyanis mind a paplan, mind pedig a párna vastagsága megfelel az óvodák által elvárt szabványnak, így bátran magatokkal vihetitek ide is.

A babaágytól az ifjúsági garnitúráig

Ezek az ágynemű szettek már a babaágyba is tökéletesek, bár a párnára ilyen kicsi korban még nem lesz szükség. Így ha még a pocakban vagy a gyermek, de már szeretnétek neki beszerezni a megfelelő ágyneműt, megtaláltad.

Később persze bekerülhet az ágyba a párna is, sőt, később még magasabb verziót is vehettek belőle, ahogy cseperedik a gyermek. Így akár az ifjúsági garnitúra megvásárlásáig kiszolgál titeket ez a szett, hála a kiváló minőségnek.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Lakberendezés

Comments are closed.