Támogatott tartalom

Minden testrész védelmére létezik ideális méhészeti ruházat

A méhészkedés egy olyan hivatás vagy hobbi, amely során az ember teljesen elveszik az adott tevékenységben és átadja magát a kaptárak körüli ténykedésnek. Ilyenkor könnyű egy kicsit kikapcsolni és kilépni a mindennapokból. Azonban ehhez szükség van a megfelelő méhészeti ruházat nyújtotta védelemre is. Lássuk, milyen darabok léteznek ehhez!

Méhészeti ruházat, amely a fejet és az arcot védi

A fej és az arc védelme kiemelten lényeges e tevékenység közben, hiszen a védekező méhek szinte minden esetben az arcot veszik célba, mint a legsebezhetőbb pontot. Így egy szellős, ugyanakkor levehető és jól záródó kalaprész mellé mindenképpen érdemes beszerezni egy tüllt is, amely nem gátolja a megfelelő látást, ugyanakkor védelmet nyújt a fej minden része számára.

Ez egy dupla távtartó gyűrűvel felszerelve különösen kényelmes választás lehet. Vagyis igen lényeges elem ez, ha méhészeti ruházat kiválasztásáról van szó. Továbbá hatékony védelmet nyújtanak a félálarcok, teljes álarcok is, amelyekhez cserélhető, hajlított szűrőbetétek kaphatóak többféle kivitelben.

A test védelméről is érdemes gondoskodni

E téren is igen széles a választék a méhészeti ruházat világában, ugyanis a felsőtestet óvó méhészkabáttól kezdve a nadrágokon át a teljes testet takaró kezeslábasig minden megtalálható a kínálatban. Külön érdemes figyelmet fordítani ezek kialakítására, amely kapcsán fontos kiemelni az állítható gumiszalag meglétét a derékrészben. Ezáltal ugyanis a ruha pontosan személyre szabható.

A végtagok óvása

méhészruha

A kezek védelme szempontjából nagyon jó célt szolgálnak a méhészeti kézvédők is, amelyek rövid kesztyűkhöz illeszthetők, de önmagukban is hordhatók. Nem mehetünk el szó nélkül a speciális kesztyűk mellett sem, amelyek alapanyaga bőr és többféle méretben megtalálhatók.

A rendkívül kényelmes és puha kialakítás miatt nem akadályozza még az egészen finom munkák elvégzését sem. Ezen felül a megfelelő lábbeli viselése mellett nem szabad megfeledkeznünk a lábszárvédőkről sem. Ezek ugyanis bakancshoz és cipőhöz is erősíthetők és meggátolják, hogy a méhek bemásszanak a nadrág szára alá.

Méhész felszerelés méhészruha webáruház polcairól

Bármire is van szüksége méhészeti ruházat terén, mindenképpen kényelmes megoldást nyújt egy méhészruha webáruház, ahol gyakorlatilag nincs olyan méhész felszerelés, amit ne lehetne megtalálni.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.