Támogatott tartalom

Műfű közületi felhasználásra? Miért ne?

Nem is gondolnánk, mennyi időt, energiát és pénzt spórolunk, ha nem hagyományos pázsitot, hanem puha és szép műfüvet választunk kertünkbe, otthonunkba. Ám ezek a nagyszerű termékek közületi felhasználásra is alkalmasak, csak a megfelelő változatot kell kiválasztani. Lássuk, milyen műfüvet érdemes telepíteni közületeknek!

A műfű előnyei

Ki ne unná egész nyáron locsolni otthon a pázsitját, védeni a tűző naptól a szálakat? És a végeredmény sajnos ennek ellenére is kétséges, nem egy esetben tapasztaljuk, hogy a fű kiég. Sokkal célszerűbb műfüvet választani, amely éveken át zöldell majd a kertünkben.

Ám a Műfű Shopnál műfű közületi felhasználásra is kapható, ez adta az ötletet, hogy utánanézzünk, hol és kiknek éri meg műfüvet választani. Milyen előnyei vannak ennek a terméknek?

Először is jó tudni, hogy ma már rengetegféle típus kapható, így választás előtt azt érdemes megnézni, hová fogjuk leteríteni a műfű szőnyeget. A közületi területekre a sűrű borítású, vastag szálú modelleket ajánlják. Gyönyörű, kényelmes pázsitot kaphatunk így, amiben egész évben gyönyörködhetünk.

Nagy előny, hogy a műfüvet nem kell locsolni, nyírni, gyomlálni, mégis tavasztól tavaszig kényelmet és szép látványt biztosít. Közületi felhasználás esetén érdemes tehát ezt választani, hiszen nem kell időt és energiát fordítania senkinek a pázsit rendben tartására.

Mikor érdemes műfüvet választani közületi felhasználásra?

Sok esetben nagy hasznát vehetik a műfűnek a vállalkozások, szervezetek, intézményi egységek: például egy irodaház kertjében, egy étterem játszósarkában, de egy körforgalom közepén is jól mutat az időjárásálló pázsit.

Nem kell arra gondolni, hogy óriási területeket, akár egy egész parkot vagy sportpályát fedünk le műfűvel – bár erre is van példa -, elég az is, ha a cég parkolójában alakítunk ki egy kisebb területet, ahová műfüvet rakunk, és elhelyezünk rajta pár asztalt, padot, ahol kényelmesen lehet egyet kávézni.

A legfőbb érv, ami a műfű mellett szól, hogy nem kell öntözni, figyelmet fordítani rá, így a cégek nem verik magukat plusz költségekbe. Emellett pedig csodaszép látvánnyal is megajándékoz a zöld pázsit, ami a munkavégzésre is jó hatással lehet.

A mai modern műfüvek természetes hatást keltenek, könnyen testre szabhatók, átalakíthatók és dizájnosak is. Elhasználódott burkolatokat is fedhetünk velük, percek alatt új külsőt varázsolhatunk egy étteremnek, szállodának, irodának, üzlethelyiségnek.

Milyen műfüvet válasszunk közületi felhasználásra?

Fontos a tartósság, mivel előreláthatóan sokan és gyakran fognak rajta sétálni. Emellett az UV-állóságra figyeljünk még, és az sem baj, ha a termék állatbarát is. A Műfű Shop kínálatában nagyon sokféle típus közül választhatunk, közülük a legellenállóbb a multisport pázsit.

A Multisport 11.5 mm műfű bár nem rendelkezik magas fűszálakkal, mégis sűrű és tömött kialakítású, így nagyon tartós. A sportoláshoz remek, de ezenkívül kiválóan alkalmazható nagyobb kültéri területek burkolására is. A műfűvel csak jól járhatunk.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.