Lakásfelújítás

Napelem pályázattal egy zöldebb jövőért

A napelem pályázat állami támogatással nem csupán a cégeknek nyújt előnyös körülményeket – magánszemélyként is élhetünk ezzel a nagyszerű lehetőséggel, ha megfelelünk a tenderben meghatározott kritériumoknak.

Zöld megoldások a mindennapokban

A napelemes rendszer előnyeit napestig is sorolhatnánk – és talán még így sem érnénk a grandiózus lista végére. A napelemek által összegyűjtött, majd az inverter által átalakított áram (a rendszer nagyságától függően) akár az egész háztartás áramigényét kiszolgálhatja.

A fix költségek csökkentésével pedig tetemes mennyiségű pénzt spórolhatunk, arról nem is beszélve, hogy a napelemes rendszerrel az ökológiai lábnyomunkat is kisebbé tehetjük. Az pedig már igazán csak hab a tortán, hogy a megtérülő beruházással az ingatlanunk értékét is növeljük.

Néhány szóban a költségekről

Kétségtelen, hogy a napelemes rendszer ára előbb-utóbb megtérül. Abban, hogy ez inkább előbb, mint utóbb történjen meg, a napelem pályázat segíthet minket. Az állam által támogatott otthonfelújítási program keretén belül a beszerzési és telepítési díj akár 50%-át is visszaigényelhetjük.

Napelem pályázat – célkeresztben az energetikai korszerűsítés

Az imént említett program 2021-ben indult el, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend – nem véletlenül. Fontos viszont tisztában lenni azzal, hogy mind a beszerzési, mind a telepítési díj kifizetését a pályázónak előzetesen kell állnia.

Az 50%-os támogatás tehát a projekt megvalósítása után igényelhető. Jó hír, hogy az elbírálás hamar történik, emellett pedig a nyertesek is gyorsan hozzájutnak az adott összeghez.

Kihez forduljunk, hogy biztosak legyünk a dolgunkban?

A pályázati kiírások világában nehéz magabiztosan kiigazodni. Amennyiben biztosra szeretnénk menni, forduljunk bizalommal a kiváló renoméval rendelkező ManituSolar profi csapatához, akik nemcsak a kivitelezésben, de a pályázat igénylésében is személyre szabott megoldásokkal szolgálnak.

Ha kompromisszumok nélküli minőségre vágyunk, kérjük a komoly szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező csapat költség- és kötelezettségmentes ajánlatát!

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Lakásfelújítás

Comments are closed.