Élet-Stílus

Öt tipp, hogyan viselj egy férfi mellényt

Hogy melyik a tavaszi-őszi periódus fétis ruhadarabja? Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogyha azt mondjuk, hogy a mellény! Tényleg párját ritkítja mind megjelenésben, mind praktikusságban.

Még jó, hogy évről-évre elmaradhatatlan része a zimankósabb hónapoknak. Nem csoda, hogy a divatguruk is számolnak vele, mégpedig évek óta megbízható következetességgel.

Kétségtelen tény, hogy egy testre szabott modell viselésével olyan férfias kisugárzás érhető el, ami nehezen felülmúlható. Így aztán nem mindegy, hogy mi jellemző a hordásra! Íme öt jó tanács!

1. A steppelt fazonoknál érdemes szem előtt tartani az alkat milyenségét!

A hétköznapi nyelven megfogalmazott pufi férfi mellény ugyan vitathatatlanul divatos, viszont nem minden esetben előnyös. Hogy mire gondolunk? A testalkatra. Az erősebb, macisabb alkatú férfiak számára az esetek jelentékeny százalékában nem ez az a fazon, ami ideálisnak mondható.

Tehát ilyen helyzetben célszerű nem steppelt verzióban gondolkodni. A kötött típusok például sok jót ígérnek. Mindenesetre általánosítás helyett azt tanácsoljuk, hogy inkább a gyakorlati tapasztalatok beszéljenek, mert olykor minden univerzális tanács felülírható egyetlen személyes példával, ami kivételnek tekinthető.

2. Miért ne lehetne a mellény elegáns viselet? Mutatjuk hogyan!

Pazarul mutat egy inggel együtt, így aztán a nívósabb alkalmakon való makulátlan megjelenés is pillanatok alatt borítékolható. Miközben ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a mellény jóvoltából a kényelmes, praktikus tulajdonságok is végig élvezhetőek.

3. Kétoldalú variáció a minimum duplán jó választás

Nagy divatjukat élik immár évek óta a kifordítható típusok. Kétségtelenül, hogy általuk legalább kétszeres előny zsebelhető be. Az is igaz, hogy a gyártók kreativitásának köszönhetően színekből sincsen hiány. Az ősz mindennek tetejében nemcsak a sötétségről, a feketéről szól.

A camel, a grafit vagy éppen a kék különböző árnyalatai tökéletes választások, de aki szereti a vagányabb megoldásokat nyomban ráfókuszálhat a piros, a bézs vagy éppen a rózsaszín verziókra. Vigyázat! Aki eddig azt gondolta, hogy a rózsaszín nem férfias szín, a kínálatban nem egy ellenérvet találhat.

4. Hogy jön ide a bőrhatású nadrág? Nyomban megadjuk erre is a feleletet!

Úgy, hogy kiváló társ a mellény mellé. Egyszerre stílusos, elegáns és ellenállhatatlanul lezser. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy férfiasan tökéletes. Ez a kétségtelenül nem mindennapi párosítás nagyszerűen mutathat a hétköznapokban, de különlegességének hála akár még az extrább alkalmak sztárjává is válhat.

5. Közvetlenül bőrön hordva, ez komoly? Igen! Ez az extra meghívása a 2022-es szezonnak!

Meglepőnek hathat ez a javaslat, pláne ősszel. De amikor támad az indiánnyár, és legfeljebb csak a légáramlatok a hűvösebbek, akkor simán alább lehet adni a réteges öltözködésből. És elég egyszer kipróbálni milyen érzés közvetlenül bőrön viselni egy stílusos modellt, az érzés meggyőző ereje borítékolható. A látványról nem is beszélve, ami minden kétséget kizáróan vonzza a tekinteteket!

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Élet-Stílus

Comments are closed.