Támogatott tartalom

Platós vagy alvázas? Lássuk, melyik kishaszongépjármű mikor hajt több hasznot!

A kishaszongépjárművek világában elképesztően széles a választék, így első ránézésre nem könnyű közöttük eligazodni. Ám egy jól megválasztott alvázas vagy platós kisteherautó adott esetben hatalmas segítséget nyújthatnak.

Hiszen nagy mértékben segítik a mindennapi munkavégzést kényelem és praktikum szempontjából egyaránt. De mégis melyik mellett érdemes letenni a voksot? Megmutatjuk!

Egy platós kisteherautó olyan kishaszongépjármű, amely nagy és nehéz rakománnyal is elbír

Egy platós kisteherautó kialakítása nagy mértékben megkönnyíti a le-és felpakolást egyaránt. Ebben komoly szerepe van például az alumínium lehajtható oldalfalaknak, amelyek nagy mértékben megkönnyítik a rakodást, hiszen egy három oldalról nyitható 40 cm magas alumíniumötvözetről van szó.

A rakterület és a rugalmas platóméret pedig a kisebb és nagyobb méretű dolgok egyik pontból a másikba való szállítását egyaránt segíti. Ennek köszönhetően jóval kevesebb kört kell megtenni akkor is, ha nagy mennyiségű dolog elszállításáról van szó.

A választott tengelytávtól és a szállítási igényektől függően választhat standard vagy extra hosszú platóméretet is. A kínálatban négy különböző járműépítmény is található, amely a rövid vagy hosszú tengelytávú változatokat szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel kombinálja.

Az alvázas kisteherautók számos felszereltségi szinttel

kishaszongépjármű

Az alvázas kisteherautók öt különböző felszereltségi szinten állnak azok rendelkezésre, akik szeretnék kihasználni ennek előnyeit. Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a jármű funkcionalitását, ezzel együtt pedig nagy mértékben hozzájárulnak a sofőrök vezetési élményéhez is.

Minderre pedig felteszi azt a bizonyos pontot az i-re az 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor, amely rövid, illetve hosszú hatótávú változatban kapható a feladat jellegétől függően.

A jármű stabilitását pedig a maximum 237 x 65 milliméteres, nagy szilárdságú, négyzetprofil acélelemekből készült létrás vázszerkezet adja. Mindezeken felül a motorhoz és a sebességváltóhoz egyaránt rendelkezésre állnak akár 16 kW teljesítményű kihajtások.

Vagyis nem kérdés, hogy nem létezik olyan cél vagy munkakör, amely teljesítéséhez ne létezne tökéletes kishaszongépjármű.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.