Háztartás

Professzionális szőnyegtisztítás a megfelelő eszközökkel

A szőnyegtisztítás egy kifejezetten lényeges feladat az egészséges környezet biztosítása során. Mindenki szeret olyan helyiségben tartózkodni – legyen szó az otthonáról, a munkahelyéről vagy az orvosi rendelőről – ahol érezni lehet a makulátlan tisztaságot, ahol még keresve sem találja nyomát a szennyeződéseknek a padlófelületeken.

Professzionális szőnyegtisztítás egyszerűen

A professzionális takarítógépek beszerzése azonban kifejezetten költséges, így legtöbbször nem éri meg magánszemélyként otthoni használatra való megvásárlása. Egy átlagos háztartásban professzionális takarító gépekre csak alkalomadtán van szükség, így legtöbb esetben nem éri meg nagyobb összegeket áldozni annak megvásárlására – a professzionális szőnyegtisztító gép  kölcsönzése jelenthet ideális megoldást.

Mindazonáltal az ilyen gépek szervizelése is problémás, hiszen nem minden esetben lehet hazánkban hozzáértő márkaszervizt találni. Létezik egy megoldás, aminek köszönhetően az “átlagembernek” sem kell lemondania a professzionális takarítógépek erejéről és még csak takarító brigádot sem kell fogadnia a feladat elvégzésére. Költséghatékony és egyszerű megoldás a takarítógép kölcsönzése.

Padlószőnyeg: a kórokozók gyűjtőhelye

A padlószőnyeg  sokak otthonát díszíti, hiszen mindamellett, hogy kifejezetten esztétikus, kiváló szolgálatot tesz – sokkal kényelmesebb és melegebb, mint egy járólap. Sokan azonban egy tisztítás után szembesülnek azzal, hogy a padlószőnyegük mennyi szennyeződést és ezzel együtt kórokozót gyűjtött magába az évek során.

Mivel a porszívó csak a felszíni port és egyéb koszt távolítja el, addig egy professzionális, ipari porszívó a szőnyeg rostjainak mélyére hatol és megsemmisíti az ott megtelepedett baktériumokat és vírusokat egyaránt. Egy ilyen nagy teljesítményű gép nem csak a szőnyegeket varázsolhatja tisztává, hanem a bútorkárpittal, az ágymatraccal és az autókárpittal is csodákat visz véghez.

Miért érdemes takarítógépet kölcsönözni?

Takarítógép kölcsönzésben a legjobb, hogy sem a gép karbantartásával, sem pedig annak tárolásával se kell foglalkozni, csupán ki kell választani a feladat jellegéhez  és a paraméterekhez leginkább illeszkedő professzionális takarító gépet és várni a kiszállításra.

A kölcsönző cég kollégái instrukciókkal, használati utasítással és még tisztítószerekkel is ellátják a megrendelőt, így neki már csak a feladatot szükséges elvégeznie és élveznie munkája nagyszerű eredményét.

Média partner: DLX MEDIA – tartalomgyártás hatékonyan

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Háztartás

Comments are closed.