Támogatott tartalom

Samsonite bőrönd – a megbízható karácsonyi útitárs

Karácsonykor szinte a fél ország útnak indul, hogy meglátogassa a szeretteit, így mindenképpen szükség van ilyenkor egy megbízható bőröndre, amibe nemcsak a család holmijai, de az ajándékok is beleférnek. Lehetőleg úgy, hogy ne nyomódjanak meg, ne törjenek össze és az is egy jó pont, ha a csomagolás is ép marad.

Bízzuk a karácsonyi ajándékok biztonságos szállítását a Samsonite bőröndökre!

Bármelyik Samsonite bőrönd tökéletes választás lehet a karácsonyi utazás során, legyen az egy keményfedeles vagy egy puha típus, hiszen a márka híres-hírhedt arról, hogy nem bízza a véletlenre az általa forgalmazott bőröndök minőségét.

Alapos kiképzést kap mindegyik Samsonite bőrönd

Annyira komolyan veszi ezt a vállalat, hogy külön gyártósora van a tesztgépeknek, ahol forgatják, dobálják, nyújtják, nyomogatják, rángatják, emelgetik, húzzák, koptatják, gurítják, centrifugálják a bőröndöket, vagy épp le-fel cipzározzák a cipzárakat néhány százszor, hogy meggyőződjenek róla, hogy tényleg kibírja-e az utazások során a rengeteg használatot.

Ne féljünk kihasználni a Samsonite akciókat!

Emiatt nem baj az, ha egy Samsonite akció keretein belül veszünk bőröndöt, hiszen nem azért árazzák le őket, mert rossz minőségűek, hanem azért, hogy legyen hely a következő évi modelleknek.

Mivel ezek a bőröndök még akciósan is garanciálisak, így mindenképpen érdemes kihasználni a karácsonyi leárazásokat, hogy mihamarabb megérkezzenek a megrendelt bőröndök.

Ha prémium bőröndöt vásárolunk, az akár 10-20 éven át is hű útitársunk lehet

A Samsonite nem véletlenül tartozik a prémium bőrönd kategóriába, hiszen a vállalat már 1910 óta gyártja, fejleszti és forgalmazza a jobbnál jobb minőségű, a mai modern elvárásoknak megfelelő bőröndöket.

Érdekesség, hogy az 1939-ben, még Shwayder bőrönd gyártó vállalat néven futó cég egyik legsikeresebb terméke egy vulkanizált rostból készült bőrönd volt, mely a bibliai Sámson nevet kapta, amely annyira keresett termék lett, hogy a vállalat nevét átkeresztelték 1965-ben Samsonite-ra.

A Samsonite bőröndöket egyaránt ajánljuk azoknak, akik sokat repülnek, illetve azoknak is, akik gyakran használnak vonatot, hajót, buszt vagy akár autót az utazásaik során.

Fontos még megemlítenünk azt is, hogy számos Samsonite bőrönd szett is található a cég termékpalettáján, így ha az egész család számára keresünk bőröndöket (például két felnőtt és két gyermek számára), érdemes lehet szettben megrendelni őket, hiszen így mindig jobb lesz az ár-érték arány.

Kép forrása: Envato Elements

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.