Támogatott tartalom

Sorra jelennek meg az új mobiltelefonok!

Nem egy gyártó adott ki új modellt decemberben és januárban, így azok, akik épp telefoncsere előtt állnak, jól teszik, ha megnézik a boltok legfrissebb kínálatát. Okos döntést kell meghozni minden váltás esetén, cikkünkben éppen ezért bemutatunk egy olyan készüléket, amely sokaknak hozhat megoldást.

Az androidosok körében népszerű márkáról van szó, pontosabban a Samsung Galaxy A25 modellről, amely közel egy hónapja kapható Magyarországon: többek között a CoolMobile.hu is forgalmazza ezt a készüléket.

Vizsgáljuk meg közelebbről, milyen előnyökkel rendelkezik az eszköz, mit kell róla tudni, és kinek érdemes megrendelnie.

Kedvező ár – az elvárttól nagyobb tudás

A Samsung Galaxy A25 egy megfizethető mobiltelefon, amelyet az alsó kategóriás termékek közé sorolnak, azonban egyáltalán nem csak telefonálásra, böngészésre használható, sőt, remekül lehet vele fotózni, videózni is.

Az első dolog épp ezért, amit ki kell emelnünk a termék kapcsán, az a figyelemre méltó kamerarendszer. A hátlapi három egység igen erős (van egy 50 MP-es széles látószögű kamera, egy 8 MP-es ultraszéles és 2 MP-es makró), de az előlapi egység sem rossz: ez 13 MP-es, és széles látószögű.

Hátul LED vaku is van, amely lehetővé teszi az éjszakai fotózást, sőt a rendszer annyira fantasztikus, hogy akár a 4K videózás is lehetséges.

A másik dolog, ami kiemelendő, az a Super AMOLED kijelző, ami szintén különlegesség ebben a kategóriában. A képátló 6,5 hüvelyk, a képfrissítés 120 Hz, a maximum fényerő pedig 1000 nit. A képfelbontás 1080 x 2340 pixel.

Milyen verziókban érhető el a Samsung Galaxy A25?

Ahogyan azt már megszokhattuk, mindenki az igényei szerint választhat a készülékek közül. És itt most nemcsak a hátlap színére gondolunk, hanem a RAM és a belső tárhely méretére is.

A Samsung Galaxy A25 háromféle változatban kapható:

  • 6/128 GB
  • 8/128 GB
  • 8/256 GB

Az ehhez kapcsolódó CPU és GPU is rendben van, nyugodtan hadra lehet fogni a készüléket.

A színek tekintetében is választhatunk a modellek közül:

  • Brave Black
  • Personality Yellow
  • Fantasy Blue
  • Optimistic Blue

A különleges elnevezések is egyedivé teszik ezt a lekerekített sarkú telefont, melynek mérete: 161 x 76,5 x 8,3 mm, súlya 197 gramm.

Mit fontos még tudni?

A Samsung Galaxy A25 további pozitív tulajdonsága, hogy jack csatlakozóval is rendelkezik, így vezetékes fülhallgatóval is lehet rajta zenét hallgatni, de természetesen van rajta Bluetooth is, így vezeték nélküli headsetet is lehet használni hozzá: ez a kiegészítő is megtalálható a CoolMobile.hu kínálatában!

Kinek ajánljuk ezt a telefont?

Ideális lehet azoknak ez a készülék, akik kedvező áron szeretnének egy jó minőségű, ismert gyártó által alkotott androidos telefont vásárolni. Nem fognak benne csalódni azok sem, akik munkára használnák, de tartalomfogyasztásra is kiváló.

Ha szeretnénk, kiegészíthetjük egy Samsung tablettel is a csomagot, így biztosan meglesz minden eszközünk ahhoz, hogy hatékonyan dolgozhassunk.

Kép forrása: Unsplash.com

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.