Támogatott tartalom

Sportos és stílusos tavaszi megjelenés

Bár tény, hogy megérkezett a meleg és ezzel együtt a napsütés, de nem mindenki szereti azonnal felkapni magára a szoknyát vagy az öltönyt. Akadnak fiatalok, akik sokkal inkább egy sportos szettet vesznek fel a hétköznapokra, egy olyat, ami egyedi, ami stílusos, amilyen nagyon kevés embernek van.

Nagy szerencse, hogy évről évre egyre szélesebb a paletta ezen a területen, így most olyan megjelenéseket mutatunk be, amelyekkel nem lehet mellélőni.

A stílus és a trend kéz a kézben járnak

Azt gondolnánk, hogy nagyon könnyen lehet valaki egyszerre stílusos és trendi, pedig azért igencsak meg kell válogatni, hogy mit veszünk magunkra. Legyen szó hétköznapi vásárlásról, munkáról vagy éppen csak egy buliról, mindig igyekszünk a legjobbat kihozni magunkból. Ha viszont sportos megjelenésről van szó, akkor már más a helyzet, hiszen melegítőben nem mindenki szereti az utcákat róni. De miért is nem?

A True to Sole Sp5der kollekciója senkinek nem okozott még csalódást. A mai Amerika egyik legmeghatározóbb rapperének igencsak különös a stílusa, amit már évek óta jól látunk. Young Thug a zeneipart pillanatok alatt meghódította, most pedig a streetwear piacon is hasonlót tűzött ki céljául.

A Sp5der márka 2019-ben indult hódító útjára a fényes és napos Los Angelesben és hiába a rövid múlt, pár év alatt hatalmas népszerűségre tett szert. A brand egyik legnagyobb sikere a melegítő, amiből aztán bőven van különféle színű és formájú változat. Ezeken visszatérő motívumként gyakran megjelenik az 5-ös szám, valamint a gang motívumok és a pókháló.

Miért a Sp5der?

A kollekció bármely darabjával garantáltan magunkon viselhetjük az amerikai bandák számára mindennapi stílusnak tekinthető sportos megjelenést. Ott van például a Sp5der P*nk Hoodie Black, amely egy fekete színű, kissé oversize kapucnis felső. Van rajta minden, ami pók, ami rózsaszín, de nem maradhattak ki a színes csillagok sem, továbbá kényelmes fazonú.

Ugyanez elmondható a Sp5der Worldwide Red Angel Number 555 Sweatpants Redről, amely egy igen mutatós piros melegítőnadrág. Kiváló megoldás kényelmes hétköznapokra, ebben ugyanis nem fogunk egész nap feszengeni. Egy új és különleges színállású sneakerrel pedig még egyedibbé varázsolhatjuk a szettet.

Honnan szerezhetőek be sportos összeállítások?

A True to Sole webáruházban és a budapesti üzletben, ahol minden készen áll arra, hogy felfedezzük a márkában rejlő lehetőségeket. Nagy előnyük, hogy itt kizárólag 100%-ban új és eredeti ruhákat és cipőket taratnak, amelyeket a csapat alaposan megvizsgál, így biztosak lehetünk benne, hogy a kiegészítők eredeti fényükben tündökölnek.

Emellett a webáruházból rendelve 2-14 munkanap alatt eljuttatják hozzánk a terméket, ráadásul, ha valami nem tetszik, nem jó a méret, akkor 14 napon belül ugyanúgy vissza is küldhetjük, a teljes vételárat visszafizetik a számunkra.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.