Lakberendezés

Szépek és hasznosak: a stílusos otthon kiegészítői

Az okos otthon, ami megkönnyíti életünket, már nem a jövő zenéje. Legyen szó akár hangszórókról, lámpákról, termosztátokról vagy háztartási készülékekről, egyre több hasznos eszköz összekapcsolható és működtethető könnyen és gyorsan valamilyen távvezérelt rendszeren keresztül. A technológia folyamatos fejlődésével párhuzamosan a gyártók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy ezek a tárgyak esztétikailag is vonzóak legyenek számunkra, és jól passzoljanak minden lakberendezési stílushoz. 

Mutatós háztartási eszközök

Okos világítás, okos biztonsági berendezések, okos tisztaság. Lassan már nem élhetünk nélkülük, mert teljesen tervezhetővé és önjáróva teszik otthonunk belső kis életét.

Párásító

Száraz a szobád levegője? Mire hazaérsz, szeretnéd ha otthonod ideális páratartalommal várna, hogy a tüdőd is pihentethesd egy átdolgozott nap után? Egy okos párásító készülék a legnagyobb csendben végzi a dolgát, és okostelefonról, valamint hangasszisztensek által is működtethető. Hangulatvilágítással pedig igazán megkapó látvány még a hálószobában is.

Légtisztító

A lakásod levegőjének minősége sajnos általában nem tökéletes, hacsak nem valamilyen erdőben élsz, távol lakott településektől. Baktériumok, vírusok, pollenek, a bútorokból távozó káros gázok, a por és ha négylábúval élsz, az állati szőr sem túl egészséges számodra.

Szerencsére van már megoldás, főleg, ha allergiában szenvedsz! A légtisztítók kiszűrik a szennyező anyagokat, és friss, tiszta levegőt bocsátanak ki. Mindezt elegáns külsővel, modern formatervezéssel, hogy ne kelljen elrejtened szem elől a készüléket.

Formatervezett szórakoztató elektronikai termékek

Elég csak arra gondolnunk, hogy mennyit fejlődött telefonunk az utóbbi pár évben, hogy belássuk, a modern technológiák fékezhetetlen erővel bírnak, és egyre nagyobb területeket hódítanak meg a mindennapi életünkben.

Okos tv

Ma már egy tévékészülék nem egy monstrum, ami az egész nappalit dominálja, hanem egy kecses, vékony felület, ami akár a dísze is lehet a szobádnak. Választhatsz olyat, ami kecses lábakon áll, de olyat is, ami szinte beleolvad a falba. Ha fontos az esztétikus megjelenés, ne hamarkodd el a választást. Szerencsére bőven van miből szemezgetni.

Hangasszisztensek

A hangvezérelt gépi asszisztensek képesek zeneszámokat lejátszani, kérdéseket megválaszolni, irányítani az okos háztartási eszközöket: használatuk közben egy megvalósult sci-fi filmben érezhetjük magunkat. Csinos, kompakt formájuknak köszönhetően nem lógnak ki egy modern háztartásból sem.

etuo bluetooth hangszóró

Kép forrása: Etuo.hu

Bluetooth hangszóró

Egy okostelefon ma már egy komplett szórakoztatóközponttal ér fel: nézhetjük rajta kedvenc sorozatunkat, hallgathatjuk zeneszámainkat.

A jó hangminőséghez viszont érdemes beruházni egy csinos, vezeték nélküli bluetooth hangszóróba, amely lehetővé teszi, hogy kompromisszumok nélkül élvezhessük a zenét akár otthon, akár a szabadban vagy utazás közben. Válaszd ki azt a formát és színt, ami a legjobban mutat lakásodban!

Az etuo.hu webáruház kínálatában csak ellenőrzött, kíváló minőségű, garanciális termékeket találhatsz, a kérdéseidet pedig magyar nyelvű ügyfélszolgálat válaszolja meg.

A cég az ismert Árukereső árösszehasonlító oldalon a vásárlói visszajelzések alapján elnyerte a „Megbízható üzlet” minősítést. Náluk a törvény által előírt 14 napos visszaküldési határidő helyett 30 nap áll rendelkezésedre, ha meggondolnád magad.

Képek forrása: Freepik.com; Etuo.hu

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Lakberendezés

Comments are closed.