Lakberendezés

Szereted a fürdőszobád színét?

Talán a fürdőszoba az a helyiség, ahova a legnehezebb színt választani. Mert hiába nézel meg számtalan inspiráló képet a lakberendezési magazinok hasábjain, hiába gyűjtesz több száz képet a képmegosztó portálok különböző oldalairól, valahogy mégsem ugyanazt az eredményt kapod, mint amire gondoltál.

Márpedig nagyon oda kell figyelni a helyes választásra, hiszen hosszú éveken keresztül kénytelen leszel az adott színeket nézni tisztálkodás és készülődés közben. Éppen ezért nem mindegy, hogy mit választasz. Cikkünk abban próbál a segítségedre lenni ma, hogy hogyan válaszd meg a fürdőszobád színét.

Első a biztonság!

Természetesen minden új fürdőszoba kialakításakor vagy a régi felújításakor elsődleges a biztonság, amiről számtalan cikket olvashatsz az UDOOR fürdőkádajtó folyamatosan frissülő blogján.

Így egyebek között olvashatsz majd arról, hogy miért érdemes fürdőkádajtót beszereltetni, milyen helyzetekben fog jól jönni, miként bonyolódik le a megrendelés és a beszerelés folyamata, illetve a fürdőzés hatásairól, egészségügyi tanácsokról sem feledkeztek meg az oldal üzemeltetői.

Sőt, szó esik arról is több alkalommal, hogy miért érdemes elkerülni a túl zsúfolt fürdőszobákat, valamint hogy milyen bútorokat érdemes feltétlenül beszerezni.

További nagy előny, hogy nem pusztán azt hangsúlyozzák, hogy mindennél lényegesebb a biztonság, hanem azt is, hogy az esztétikai elvárásoknak éppen úgy eleget kell tenni, nem csupán a praktikum oltárán kell áldozni.

Ám mégis fontos az is, hogy kellemesen érezd magad!

Ha már minden praktikus és biztonságos körülötted, akkor legyen szép is! Erről pedig többek között a színek gondoskodnak.

Ám ahhoz, hogy ki tudd választani a számodra ideális színt vagy színeket, először meg kell nézned az otthonod többi helyiségét, hiszen azzal is összhangban kell, hogy legyen majd a fürdőszoba színvilága.

Érdemes bevetni a kiválasztás során a színkört, ugyanis ez a színskála fog a segítségedre lenni abban, hogy valóban egymáshoz illő színeket válassz ki.

Az elsődleges színek az alapszínek, ezekből kerülnek kikeverésre a másodlagos színek, valamint a harmadlagos színek, továbbá a különböző árnyalatokkal sem árt számolni.

Az, hogy egy, kettő vagy három szín kombinációja lesz a domináns, vagy egyetlen szín különféle árnyalataival próbálsz játszani, csakis a saját döntésed.

Ha azonban nem vagy biztos a választásodban, akkor mindenképpen érdemes szakembert bevonni.

A nap végén csak az számít, hogy neked jó legyen!

Bármit is mondanak a lakberendezők, bármit is sugallnak az aktuális trendek, a lényeg, hogy számodra tetszetős legyen a végeredmény. Ez persze könnyen jelentheti azt, hogy az általad megálmodott enteriőr nem egyezik az aktuálisan uralkodó divathullámmal, vagy teljesen ellentmond minden lakberendezési irányelvnek.

Egy a lényeg: a végeredménybe azonnal szeress bele! Ha ez megtörténik, akkor az a fürdőszoba neked való!

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Lakberendezés

Comments are closed.