Élet-Stílus

Szilveszter 2021 – A legizgalmasabb programötletek az év utolsó napjára

Az emberek többsége karácsonyi lázban ég már és gőzerővel készül az ünnepi hétre, ezért sokan megfeledkeznek vagy csak kevesebb hangsúlyt fektetnek az óév búcsúztatására.

Pedig az egész éves rohanás után mindenki megérdemli a lazítást, nem is beszélve arról, hogy a tavalyi év bezártsága után, az idei december 31. számtalan meglepetéssel és jobbnál jobb eseményekkel várja az ünnepelni vágyókat.

Legyen szó párokról, családokról vagy baráti társaságokról, mindenkit várnak a legjobb szilveszteri programok Budapesten!

A zene az kell..

Amikor szó esik arról, hogy mit lehet csinálni szilveszter éjjel, mindenkinek a zene és a szilveszteri buli jut elsőként eszébe. Nem ok nélkül, hiszen még az egész éves buli dömpingen is túlmutat mindaz, amivel a fővárosi szórakozóhelyek várnak: welcome drink, italakciók, népszerű hazai dj-k, rengeteg táncterem, számtalan zenei stílus és fergeteges társaság.

szilveszter

Kép forrása: Canva.com

Akik a nyugalmas mulatozást preferálják, azoknak sem kell otthon maradni szilveszter este, ugyanis különböző bálok, könnyű- és komolyzenei koncertek, musical estek állnak az ő rendelkezésükre. Akármilyen zenés-táncos mulatságot válasszunk egy valami biztos: a zenés szilveszter Budapesten az igazi!

Akik nem félnek vizesek lenni

A budapesti szilveszter egy másik üde színfoltja, pontosabban helyszíne, a budapesti gyógyfürdők. Szilveszteri wellness szállások egész évben várják a látogatókat, ezért gondolhatnánk, hogy miért épp az ünnepi időszakban menjünk “wellneselni”. A válasz egyszerű, ugyanis ebben az időszakban szilveszteri programok széles választéka tárul elénk.

Elég csak az éjszakai fürdőzésre gondolni, ami az utóbbi évek egyik legizgalmasabb opciója az újévi programok listáján. Emellett borkóstolókkal, szilveszteri gálavacsorákkal és számos más lehetőséggel kecsegtetnek.

Nemcsak belföldről, de más kontinensekről is érkeznek turisták a fővárosba, akik szeretnék megtapasztalni a magyar termálvizek varázsát. Az olyan angol nyelvű, hazai weboldalak pedig, mint a budapestnewyear.com, nekik is segítenek eligazodni.

Képek forrása: Canva.com

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Élet-Stílus

Comments are closed.